Melyik volt a legextrémebb helyzet ahol/ amikor letört a mű/körmöd?
Bent a munkahelyemen.
Időzáras a hűtő,én meg siettem,és elfelejtettem.Letört a műkörmöm,a körmöm meg alatta a 3/4 részéig felvált.
Jó sokára esett le,nagyon fájt.
hülyültünk és a barátnőm ereinél megkarcoltam (szerinte) a körmeimmel és elestem és pont úgy hogy a vastag körmöm a hosszú felhajlott:((
ja meg matek TZ közben letört és elkezdtem reszelni a tanár meg: ha befejezted a szépítkezést, megkérhetlek, hogy folytasd a dolgozatot?! xDD
Nekem egyszer tesi óra közben.. Rosszul kaptam el a labdát. Volt olyan, hogy buszon, szálltunk fel, és néhány újabb Volán buszon van egy ilyen kis visszacsapódó akármi. Na az letörte.
Múltkor pedig farmert akartam venni, vékony volt a szára, és ahogy rángattam le magamról, az öltöző falának ütközött a kezem, és hosszában kettétört a körmöm. Na az fájt..
Amúgy általában úgy jönnek le, hogy beleakad a hajam és letépi. Idegesítő.
Pedig a saját körmeim, és nagyon szép nagyra meg szoktak nőni.
1.odacsuktam az ablakhoz.. :D
2.leestem a lépcsőn és 3 körmöm tört le... :D
3.belemélyesztettem a körmeim a barátom hátába :D
Nekem még nem volt műkörmöm, de a sajátom néha elég nagyra megnő.
Mindig a nadrágom slicc része szakítja be, a cipzárba valahogy beleakad. Rettenetesen idegesítő, nem egyszer előfordult már, hogy nem tudtam teljesen felhúzni és segítséget kellett kérnem :DDDD Ezért is váltottam kisebb körmökre. Nadrágot ugye muszáj hordani :D
Szálltam fel a vonatra, és rosszul emeltem meg a marha nagy bőröndöm, beakadt a körmöm, annyi neki. Nagyon fájt...
Összecsukhatós telefont rácsaptam a körmömre. Eléggé le volt már nőve, és hülye szögben sikerült kivitelezni, így betört a sajátommal együtt. Ez kevésbé fát.
Málhazsák előnye: lakáskulcs a legalján. Beleakadt a körmöm (két és fél centis volt, leghosszabb méret, ami volt eddig) egyik spriálfüzetembe, de szerencsére akkor nem épített, hanem tipes körmöm volt, így csak levált a sajátomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!