Fültágítás nagyon vérzik mit tegyek? SOS!
Figyelt kérdés
Már jó ideje van fültágítóm 12-es volt és szerdán raktam bele 14-est. Eléggé fájt és körbe mindig alvadt vér volt. Ma kiszedtem hajmosás után és egyszerűen ömlött belőle a vér. Nagyon megijedtem lemostam és bekentem alkohollal...a 14-est nem mertem visszatenni bele úgyhogy egy 12-es szilikont tettem bele bár ez lötyög. Nagyon megijedtem. Lesz valami bajom? És beletehetem valaha a 14-est?2015. febr. 8. 15:51
1/3 anonim válasza:
Nagyon megijedtél? Hát nem kellett volna tönkretenned a füled, azzal a ronda fültágítóval.
Hogy lesz-e valami bajod? Szerintem egy hozzáértőtől kérdezd meg.
2/3 anonim válasza:
neee tegyél bele most semmit. hagyd beforrni vagy szétszakad. vigyázz rá. ha kell irj privit, válaszolok de jó lenne látni is. nekem is volt ilyen amikor még olyan kicsi volt, mint neked. pont ugyanígy. szétrepedt befelé az arcom felé. :) vigyázz rá. ja és octenisept-et vegyél patikában.
3/3 anonim válasza:
én azt nem értem h a fültágítós,piercinges, tetkós csajok/srácok miért nem gondolkodnak előre?!mert valszeg 70 évesen ráncos bőrrel, lyukakkal az arcoban és "földet verő" fülekkel elég idiótán néznél ki....(OK lehet h neked nincs tetkód meg piercinged, bár ezt kétlem, mind1....)
A lényeg, h inkább szakemberrel nézesd meg, vagy legalábis amíg szakemberhez nem jutsz NE rakd be se a 12est se a 14est
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!