Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a Lovely...

Mi a véleményetek a Lovely Nude palettájáról?

Figyelt kérdés
Már rég óta szeezek vele,mert olcsó és mindenki azt mondja,hogy nagyon pigmentált,csak a műanyag gyengébb minőségű!Van vali akinek megvan?elmondaná a véleményét?

2015. febr. 5. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Szeretem, a műanyag jól bírja a napi használatot. Nem egy nagy durranas, de ennyi pénzért kincs.
2015. febr. 5. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm szépen!:)
2015. febr. 5. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

imádom, ár-érték arányban a legjobb!

Pigmentáltságra én kicsit panaszkodnék, de csak a legsötétebb árnyalatoknál. Kissé porzik is, de egy ezresért bele lehet szeretni: )

2015. febr. 5. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon imádom, a pigmentáltságról pedig annyit, hogy délután kicsit beleülnek a szem ráncokba meg kicsit vesztenek a színükből. Próbáld ki a catrice nude palettáját az is nagyon szuper
2015. febr. 10. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam,de annak nem vagyok megelégedve a pigmentáltságával,a leg sötétebb is maximum közepes,ha fogalmazhatok így!Szóval azt nem szeretem!Egyedül egy catrice szemhélypúder az amit az életem árán sem adnám senkinek,mert imádom!:)
2015. febr. 10. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
NAKED? több embertől is hallottam, hogy nem jól pigmentál. Nekem tökéletesen pigmentál. Reggel kifestem magamat vele és késő este is ugyan úgy van mint reggel. Csak picit kopik a színe de az nem észrevehető
2015. febr. 10. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
makeup revolution palettákat próbáljátok ki vagy a pink pandán lévő palettákat
2015. márc. 17. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!