Mire valók ezek az sminkecsetek?
Figyelt kérdés
Most kaptam a barátnőmtől egy csomagot, ami pont ezeket az ecseteket tartalmazza.
Volna valaki olyan kedves, és elmagyarázná melyik ecsetet, hogy kell használnom, mire ?
A nyilvánvaló, hogy a középső az arcpírre, és a legutolsó a szemöldök formázásra van. A többi a szemre, de azon belül mire ?
köszönöm
2015. febr. 5. 19:21
1/5 anonim válasza:
A legfelső egy szemöldök és szempilla fésű(a szempilla rsze nagyon nem jó),alatta az aplikátort én csak körömdíszítésre használom,mert rengeteg teméket vesznek fel de nem kapom vissza mindet,alatta lévő mivel kicsi szerintem lehet púder ecset is meg pirosító is,ha jól nézem alatta egy lapos ecset van szerintem ha elég vékony akkor lehet tusecset ként használni,egy laposecset amivel magát a szemhéjpúdert tudod szépen pl.a mélyítőbe bevinni!:)
2/5 anonim válasza:
A legkisebb, az ajakeszet, rúzs, szájfény feviteléhez. Az eggyel nagyobb ecsetke és a szivacsos fejű applikátor (a fehér) azok szemhéjfestékekhez jók. A szivacsossal intenzívebb, az ecsettel diszkrétebb színt tudsz elérni.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. febr. 6. 08:41
4/5 A kérdező kommentje:
szerintetek mennyire jók ezek az ecsetek ?
2015. febr. 6. 08:41
5/5 anonim válasza:
Képről nemigen lehet megállapítani, ez a tapintásán múlik - no meg végeredményben használat közben derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!