Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valentin napra szeretnék...

Valentin napra szeretnék venni a barátnőmnek ezüst nyakláncot. Hol lehet kapni pár ezer forintos nyakláncot?

Figyelt kérdés

ha tudtok valamilyen üzletet akkor írjátok meg légyszives.

előre is köszönöm a válaszokat.

2010. febr. 9. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ékszerboltban pl, vagy vannak bizsutériák, ahol szinté árulnak ezüst dolgokat, viszont ott nézd meg h bele van-e ütve a 925-ös szám (ezüst).
2010. febr. 9. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Syan Silver. Új udvarban felmész a mozgólépcsőn és egyből meglátod a fa pavilont ott nagyon szépek vannak jó áron, vagy mammut 2. vagy a meki mellett, vagy pont fölötte már nem emlékszem. Ott is egy kitelepülés csak modernebb.
2010. febr. 9. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Bijou Brigitte a legtöbb nagy plázában van (Westend, Árkád, Europark...), ott lehet venni nagyon szép és igényes bizsukat, és nem tízezrekért.
2010. febr. 9. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
azt nem írtad melyik városban-.-
2010. febr. 9. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom, már régi a kérdés, de ha később még akarsz venni, akkor talán jól jön. Én a plázákban található Apachban vettem egy pár éve kb. 2500 Ft-ért egy egyszerűbb ezüst nyakláncot. Nem tudom, milyen a minősége, mert a nyakam nem allergiás, csak a fülem, de az Apache-os fülbevalóktól begyulladt a fülem. Szóval ha allergiás a nikkelre, akkor érdemes megkérdezni, hogy mivel ötvözik azt az ezüstöt. Én még karácsonyi utcai árusoknál szoktam ezüstöt látni viszonylag olcsón, tudnak számlát adni, úgyhogy egyszer meg mertük kockáztatni és kaptam egy gyűrűt onnan. És tényleg ezüst volt. Onnan gondolom, hogy egyrészt valami jel van rajta, másrészt meg amikor egy tisztítószer kimarta, akkor elfeketedett, majd pár nap múlva ismét ezüstösen csillogott, a feketeség eltűnt. Ez egy bizsu esetében örökre fekete maradt volna.

De azért érdekelne, végül hol vettél olcsó ezüstöt, mert én szeretnék venni, és lehet, most nem az Apache-ban vennék. Hátha van olcsóbban is jobb minőségű, hisz mégiscsak egy plázás bolt, csak azok vannak olcsón, amik olyanok is. (Amit én vettem, azt végül egy barátnőmnek adtam, de nem tudom, mennyire van az még jó állapotban (nyilván a minőségétől is függ).)

2010. aug. 13. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
És annál az utcai árusnál nem olyan nagy a választék, szóval hátha amit Te írsz, ahol vetted, lehet, hogy ott jobbat találnék. Úgyhogy kíváncsi vagyok.
2010. aug. 13. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!