Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak, ha 2 napos...

Mit csináljak, ha 2 napos osztálykirándulásra megyünk és nem akarom, hogy az osztálytársaim smink nélkül lássanak?

Figyelt kérdés
Nem érdekelnek az oltogató megjegyzések, sem a kritikák, számomra ez nagyon fontos és muszáj valahogy megoldanom.

2015. jan. 31. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi ebben annyira megoldhatatlan? Este szépen spminkben fekszel le, reggel pedig korán felkelsz, elmész a mosdóba, lemosod a régi sminket és felkened az újat. És még csak nem is vagyok agysebész.

És igen, nem tesz jót, ha sminkben alszunk, de 1 éjszakától nem lesz semmi bajod.

2015. jan. 31. 17:11
 2/5 anonim válasza:

Sminkeld ki magad, ilyen egyszerű. WC, kis tükör, ha szégyenled a dolgot... :)

DE szerintem lefekvés előtt mosd le mindenképp, mert nem biztos, hogy te kelsz fel először, hogy gyorsan "meg tudj szépülni". Sokkal rosszabb, hogyha lefolyt, szétkenődött pacás arccal meglátnak.

2015. jan. 31. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nagy sminkről van szó, azt le kell mosni este, egyrészt mert mindenki hülyének fog nézni hogy sminkkel fekszel le, másrészt meg reggel hülyének néznek hogy elkenődött és foltos a fejed, meg ha hajlamos rá a bőröd akkor gyulladt pattanások is kijönnek tőle reggelre. Amiket egy alapozó sem fog elfedni utána.

Szóval sok mindent nem tehetsz, minthogy lemosod miután mindenki lefeküdt aludni... és felteszed mielőtt mindenki felkelne. Amúgy nyilván mindenki tudja milyen lehet a bőröd a smink alatt szóval szerintem nem nagyon kell emiatt aggódnod. A smink ugyan takar, de mondjuk ha full aknés vagy azt a smink alatt is látni. Ha nem nincs komoly gond akkor úgyse érdekel senkit.

2015. jan. 31. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Erre mégis milyen választ vártál? Aludj sminkben, ennyi. Az más kérdés, hogy másnapra undorító lesz tőle az arcod, de ha ennyire ragaszkodsz hozzá nincs más megoldás.
2015. jan. 31. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem ezen miért problémázol. Az osztálytársaid is ugyanolyan tinikori pattanásgyűjetmények, mint te. Amúgy meg ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor este te legyél az utolsó aki lefekszik, és akkor előtte gyors lemosod, reggel meg te legyél az első, aki felkel, hogy tudj vakolni. Amúgy a fiúk-lányok külön szobában alszanak, a csajok előtt nem kell szégyenkezned, mert mondom ebben a korban mindenki hasonló problémával küzd.
2015. jan. 31. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!