Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olcsó színes kontaktlencse?...

Olcsó színes kontaktlencse? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék egy zöld színű nem dioptriás 1 hétig hordható kontaktlencsét!

Találtam egyet ahol van is csak az negyedévig használható és ,,kiemeli a szem természetes színét"! Csak nekem barna van... de azért itt a link: [link]

Ki tudna ajánlani egy oldalt?

Igényeim hozzá:

-Ne legyen dioptriás

-Zöld színű legyen

-1 hétig lehessen használni

-Maximum 5 ezer forint legyen. Előre is köszi!

POZITÍV VÁLASZOKAT!

#zöld #olcsó #kontaktlencse #olcsó kontaklencse
2015. jan. 30. 20:28
 1/8 anonim válasza:

Ebay, rengeteg találat van. Példának:

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 31. 17:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszöm! :)
2015. febr. 1. 10:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha soha nem hordtál még lencsét eszedbe se jusson csak úgy rendelni. Nagyon nem mindegy, hogy mekkora a szemgolyód mérete. Optimetrista tudja csak készülékkel megnézni. Nagy kárt okozhatsz vele enélkül magadnak.
2015. febr. 1. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Kifelejtettem, hogy a görbület és az átmérő a nem mindegy. :)
2015. febr. 1. 19:44
 5/8 A kérdező kommentje:
:(
2015. febr. 2. 18:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Okés, köszi!
2015. febr. 2. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Ezek az lencsék nem mindegy honnal vannak! 5000 ért ne is álmodj róla 15e esetleg olyan nincs hoy egy hét, egy nap vagy 1 hónap , és ezek a negyed évesek meg úgy roncsolják a szemet... Ezt olyan mondta nekem aki ezzel foglalkozik !

Menny el egy szemüveg boltba... és érdeklődj! Ha annyira akarsz, meg áldozz rá. Én kontaktlencsés vagyok csak a vizgálat fél évente 7.500 + havonta a folyadék 6.500+ fél havonta 22.000 a lencse ! Nem olcsó és ez még nem is színes!

2015. febr. 23. 13:52
 8/8 anonim válasza:
Utolsó, ha nem értesz valamihez, akkor ne okoskodj bele. Havonta a folyadék 6500? Én PureMoist vagy Opti Free Express-t használok, a nagy kiszerelés 4000 körül van és 3-4 hónapig bőven elég. Fél havonta 22 ezer a lencse?! Mit hordasz te? Még az Acuvue Oasysból is 10 ezer forint negyed évre, de ha havit veszel, akkor fél évre van 10-12 ezer körül a lencse (és nem no-name márkák, hanem Alcon, CooperVision és egyéb ismert gyártók).
2015. márc. 28. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!