Tanácsot kérnék, gél lakkozás, és körmözés terén. Lámpa kérdés, és anyagiak?
Figyelt kérdés
Régóta nézegetem, hogy egyre többen vásárolnak műkörmös dolgokat otthonra, és sok embernek sikerül is autodidakta módon megtanulni a körömépítést, persze sok embernek meg nem. Én is szeretnék egy készletet, de egyenlőre csak magamnak és anyukámnak szeretnék zselés, illetve gél lakkos körmöket, hogy ne kelljen állandóan lakkozni. Nekem sajnos két mosogatás után már lepattognak a lakkok, és úgy meg igénytelennek néz ki, így inkább ezt választanám. Egyenlőre csak tanulgatok, jegyzetelgetek, utána keresek a dolgoknak, videókat nézek, és magam szeretném összeállítani a kezdő készletemet. Uv lámpát néztem 4*9W-osat, 8000ft-ért, két év garanciával. Nem Crystal Nails-es, de gondolom, ennél nem kell annyira a márkához ragaszkodni. Az alapanyagokat a Cn-nél néztem, és írogattam össze, még nem mertem megvenni, mert még mindig csak tanulgatok, persze már gyakorlatban lenne az igazi, de egyenlőre az alapokkal szeretnék tisztában lenni. A kérdéseim a következőek lennének: Ha garanciás a lámpa, szerintetek ragaszkodjak valami márkáshoz, vagy ez is jó lesz? Egy kezdő lakkozós készlet lámpa nélkül kb. mennyibe kerülne? Kb. 15000Ft-ot szánnék rá, de az se baj, ha kevesebb :) Ennyiből kijönne?2015. jan. 27. 09:41
11/14 anonim válasza:
Ha nem szeretnél építeni, akkor ne színes zseléket használj, hanem rugalmas anyagot, ami a géllakk.
Így olcsóbban is kijössz és nem rontod el a körmöd.
A legolcsóbb megoldás:
No Buffer Scrub
One Step CrystaLac
(Super Shine Optic - elhagyható)
Ha géllakkozni szeretnél:
No Buffer Scrub
Finommattító buffer
Base Gel
Színes Crystalac
0/Top Crystalac
Cleanser
Szálmentes törlő
Bőrolaj
Nincs szükséged semmilyen építő anyagra, csak ha hosszabbítani szeretnéd a körmöd.
12/14 anonim válasza:
En 13 evesen epitek zselet is, ugyhogy egyaltalan nem nehez:)nyugodtan kiprobalhatod!
Ha nekem megy,neked is fog! :)
14/14 anonim válasza:
Nem jar?:(
Inkabb ongyilkos leszek mert sose kapok zold kezet es mindig kirohognek a suliba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!