Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan tudom, hogy egy smink...

Honnan tudom, hogy egy smink lejárt?

Figyelt kérdés
Például egy rúzsnál honnan tudom, hogy már lejárt? ti mennyi idő után dobtok ki egy sminkteréket? Van egy csomó ezer éves sminkem, de olyan nehezemre esik kukába dobálni őket.... A szempillaspirál az oké, az beszárad egy idő után, de rúzs, szájfény, stb hogyan jelzi, hogy abba kéne hagyni használni? Illetve tudom a körömlakkról, hogy ugye szétválik ott benne a két dolog, de azt gondolom attól fel lehet rázni és újra felkenni, nem hiszem, hogy ártana... Ki mit gondol, tud erről? Köszönöm
2015. jan. 23. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyiken van egy minta: egy kis tégely kinyitva, ebben van egy szám meg egy betű, pl. 12M. Ez azt jelenti, hogy felbontás után 12 hónapig őrzi meg a minőségét. Lejárt sminket szerintem nem kéne már arcra kenni...
2015. jan. 23. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a minta:

[link]

2015. jan. 23. 14:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2015. jan. 23. 15:39
 4/6 A kérdező kommentje:
ilyen nem csak a krémeken van? a rúzsokon nem látok ilyet...
2015. jan. 23. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak a krémeken van, minden kencére rárakják, szabály.

Ha nincs, akkor lehet, hogy olyan régi, hogy akkor még nem létezett egy a minta vagy már lekopott róla. Egyébként a nem por állagú sminktermékekben zsírok, olajok is vannak, amik egy idő után megavasodnak.

2015. jan. 23. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
* nem létezett ez a minta
2015. jan. 23. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!