Milyen színű körömlakk? 14L
Figyelt kérdés
Mindenképpem szeretném festeni a körmöm. A szüleim engedik, az iskola ilyen téren nem szigorú. Milyen színű legyen a körömlakk? Egy ennyi évesnek melyik szín "áll jól"?2015. jan. 21. 22:13
1/4 manó1235 válasza:
Figyelj ember függő. Illetve stílus,én 14 évesen fekete körmökkel mászkáltam mert nagy lázadó rocker voltam akkoriban. :D Aztán volt egy időszak mikor a halványabb színeket kedveltem amik kevésbé voltak feltűnőek és ha épp nem volt kedvem színhez sima átlátszó lakkot kentem fel, vagy max csillámlósat. Manapság meg rózsaszín, vörös, piros lila, párti vagyok főképp meg olyan szín amit meglátok és megkell vennem. :D 21/L
2/4 anonim válasza:
bármelyik :) én kb ennyi idősen halmoztam fel csomó színt, elég sok megvan még :D menj egy sminkpultos drogériába és nézelődj, melyik tetszik :)
3/4 A kérdező kommentje:
Még valami ötlet?
2015. jan. 22. 15:32
4/4 anonim válasza:
Ahhoz tudni kéne milyen az arcod és milyen színű ruhát hordasz mert mondjuk egy sötétlila lakk elég bénán nézne ki piros, vagy almazöld öltözékhez. A köröm formájától is függ, a kis körömágynak a piros nem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!