A Studio Flash nevezetü iskola és szépség szalon a műkörmösi része mennyire jó vagy van tapasztalat róla?
Figyelt kérdés
Eza a szélkálmán tértől van nem messze a kapás utca 49 ben :-)2015. jan. 19. 15:46
1/2 anonim válasza:
Ami nem okj, arra nincs értelme menni, akkor már inkább keress egy jó nevű körmöst, aki oktatni is szokott, jobban jársz, mint egy no name tanfolyammal.
2/2 anonim válasza:
Azért nem értem ezt a választ, mert a StudioFlash-nek van műkörmös OKJ tanfolyama és van alap is. Szerintem szuper suli én is náluk végeztem, és tök jó volt. Sőt még vásárolni is tudtam, van egy nagy boltjuk is, meg asszem webáruház is.
Szóval én bátram merem ajánlani :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!