Egy nőnek kb hány parfümje szokott lenni? (úgyértem egyszerre)
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 17:05
11/19 anonim válasza:
Nekem 10 van,de ezekből csak egyet használok:) Meg van olyan aminek már nagyon nem tetszik az illata,gondolkoztam rajta,hogy majd elajándékozom.
12/19 anonim válasza:
Én hatalmas parfümgyüjtő vagyok:) 15 dbm van és ha 1 elfogy veszek 1 ötk másikat és elteszem a dobozt:D bolond vok tudom:D
13/19 anonim válasza:
nekem kb 10db van ebből 5öt szeretek a többi meg csak úgy van
14/19 A kérdező kommentje:
Sajnos én is kezdek teljesen rákattani a parfümökre, pedig nem olcsó dolog. Nem beteges ez?
2010. febr. 7. 19:13
15/19 anonim válasza:
Nem beteges. Amint láthatod sokan vannak így ezzel. Amíg nem sodrod magad anyagi csődbe a parfüm imádatoddal, addig teljesen oké. Én is imádom őket, olyan 10 darabom van, mindig azt használom, amihez épp hangulatom van.
16/19 anonim válasza:
án fiú vagyok és 17 éves,de még egy parfümöm se volt..
valahogy nem hiányzott eddig. XD
17/19 anonim válasza:
nekem 11 db van én nem rossmannos félék
18/19 anonim válasza:
Nekem 6 db van, ebből hármat szeretek nagyon. :)
19/19 anonim válasza:
13/L
nekem 6 db van, ebből most per pillanat 1-et használok de 4-et imádok
Celine Dion-Sensational
Adidas-Fruity Rhythm
Adias-Natural Vitality
Halle Barry-Halle
ezeket imádom<3
van még egy Nina Ricci meg egy Umbro de azokat nem szeretem túlságosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!