Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Estée Lauder szempillaspirálok...

Estée Lauder szempillaspirálok milyenek?

Figyelt kérdés

jó minőségűek? Szép hosszú pillákat varázsol?

Melyik fajta a legjobb?

2010. febr. 7. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Drágák. :D Amúgy ez egy nagyon jó márka.
2010. febr. 7. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Magnascopicom volt. Nagyon sokáig jó, évekkel később büdösödött és száradt be, de pont akkor ki is ürült szóval ajánlhatom. Elég szép pillákat csinál, de azért van nála jobb is.

Sokan áradoznak a Lancome Hypnose spirálról, inkább azt próbáld ki. Árban kb. ugyanannyi lehet.

2010. febr. 7. 20:05
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. febr. 9. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem van Lancome Hypnose szempillaspirálom, a vízállót leizzadom, a sima fekete meg gagyi, semmi olyat nem tud,mint egy Miss Sporty. Amúgy Esteé Lauder Sumptuous spirálom, na az nagyon jó.
2010. márc. 1. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Végre megtaláltam azt amire vágytam: Dior show

Csak rohadt drága, így most spórolnom kell rá. De hatalmas a keféje és brutálisan dúsít. Más nem is kell mert hosszú és ívelt a pillám alapból.

2010. márc. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!