Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gáz vagyy baj ha a szemöldök...

Gáz vagyy baj ha a szemöldök ceruzam halvanyabb a szemoldokomnel?

Figyelt kérdés
Ma vettem eszre.. es ja.
2015. jan. 17. 14:19
 1/2 anonim ***** válasza:
attól függ milyen effektet akarsz elérni.Ha fúl dúsat akkor nem felel meg az alkalomnak,de szntem az nem tünik,természetesnek és ocsmány(szerintem).Ugyhogy ezzel csak azt éred el,hogy megvastagitod egy picit anélkül,h brutális lenne,szntem jó lesz,természetes effekt.Én pl soha nem szedem szemöldököm se semmi de ha kicsit dusabb effektet akarok akkor sötét szürkés barna szemöldökömhöz szürkés sötét szőke szemceruzát használok és full természetes effektet ad,ugyhogy szerintem nálad semmi baj nem lesz,mert nem hiszem h ekkora drasztikus eltéréssed van mint nekem és nekem ez is müködik szóval abszolut.
2015. jan. 17. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:

nekem elég kiterjedt, de ritkás szemöldököm van, viszont, az íve szép.

Ergo szedem és ugyanakkor "festem" is.

Ha természetes hatást akarsz elérni és/vagy nem akarsz Tharnduil (:D) lenni, akkor a szemöldökceruza sosem lehet fekete- a legjobb, ha 1 árnyalattal világosabb a saját színeidnél.

2015. jan. 20. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!