Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol tudok Szegeden fület lövetni?

Hol tudok Szegeden fület lövetni?

Figyelt kérdés

Pici koromban ki lett szúrva a fülem csak már 8 éve nem volt benne fülbevaló (fémérzékenység miatt) és begyógyult. Most újra szeretném lövetni de nem tudom, hogy mostanság hol csinálják meg és mennyiért?

Köszi a válaszokat.

2010. febr. 6. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

GOOGLE a barátod: fülbelövés szeged

Első találat:

Tattoo & Piercing - Szeged Kárász utca 8. - +36 70 659 08 04.

Remélem segítettem és legközelebb nem szarakodsz itt ilyen kérdésekkel, mert mire leírod, addigra a google-ban 78 választ is találnál. És még várni sem kell rá...

2010. febr. 6. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Szegedi, de tuti ott is vállalnak a kozmetikusok fülbelövést.

Nekem is kozmetikus csinálta, valami kis pisztollyal. :D

Szóval elsőnek kérdezd meg a kozmetikusod,hátha csinál,csak te nem tudsz róla, vagy a körülötted lévőktől érdeklődj nem-e csinál az ő kozmetikusuk.Szerintem olcsóbb is. De ugyanolyan megbízható.

2010. febr. 7. 00:28
 3/10 anonim ***** válasza:

amint írták, kozmetikusok biztos hogy vállalnak:)

én sem vagyok szegedi, de tuti hogy van amelyik fodrász is csinál ilyet (ismerek ilyet)

nem tudom, ott mennyibe kerülhet, de itt olyan 600-800 ft körül van 1 (én úgy kb fél éve lövettem a jobb fülembe mégegyet szal most ott 2 van)

2010. febr. 7. 09:44
 4/10 anonim válasza:

Engem is érdekelne szegeden ilyen hely. A Kárászon meg lehet h van piercinges de marhára nem reagálnak e-mailekre és a szegedi fülbelövésre az az egyetlen konkrét találat a googleban. Én találtam még pár kozmetikát ahol 3500 ftba kerül, de én azt sokallom, jó lenne valami olcsóbb tip. Azon kívül hogy szúrjam át magamnak, mert az nem játszik :D

Végül te lövettél? Hol és mennyiért? :)

2010. jún. 7. 16:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem tudtam kilövetni a fülemet, mert nem volt még rá alkalom, de valószínűleg július-augusztusban megyek. Először pedig ott fogom megnézni ami a Kárászon van. Aztán még nem tudom mi lesz belőle.
2010. jún. 7. 17:21
 6/10 anonim válasza:
Sikerült a Kárászosokkal beszélni közben, nem lőnek hanem mindent tűvel szúrnak, orvosi fém fülbevalóval és 4000 Ft/db.
2010. jún. 7. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Úristen! Köszi hogy megkérdezted. :)

Hát akkor már oda sem megyek. Csak nem tudok más helyet még sajnos.

2010. jún. 7. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
azóta találtál már?
2011. szept. 26. 16:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
inkább kozmetikusokat kérdezz körbe :)
2011. szept. 29. 15:24
 10/10 kamichu válasza:
találtam egy olcsóbbat...igaz,h nem sokkal jobb,mint a többi,de 3500 Ft...az üzlet neve Sanibell,Mérey u.6.
2012. aug. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!