Hol tudok Szegeden fület lövetni?
Pici koromban ki lett szúrva a fülem csak már 8 éve nem volt benne fülbevaló (fémérzékenység miatt) és begyógyult. Most újra szeretném lövetni de nem tudom, hogy mostanság hol csinálják meg és mennyiért?
Köszi a válaszokat.
GOOGLE a barátod: fülbelövés szeged
Első találat:
Tattoo & Piercing - Szeged Kárász utca 8. - +36 70 659 08 04.
Remélem segítettem és legközelebb nem szarakodsz itt ilyen kérdésekkel, mert mire leírod, addigra a google-ban 78 választ is találnál. És még várni sem kell rá...
Nem vagyok Szegedi, de tuti ott is vállalnak a kozmetikusok fülbelövést.
Nekem is kozmetikus csinálta, valami kis pisztollyal. :D
Szóval elsőnek kérdezd meg a kozmetikusod,hátha csinál,csak te nem tudsz róla, vagy a körülötted lévőktől érdeklődj nem-e csinál az ő kozmetikusuk.Szerintem olcsóbb is. De ugyanolyan megbízható.
amint írták, kozmetikusok biztos hogy vállalnak:)
én sem vagyok szegedi, de tuti hogy van amelyik fodrász is csinál ilyet (ismerek ilyet)
nem tudom, ott mennyibe kerülhet, de itt olyan 600-800 ft körül van 1 (én úgy kb fél éve lövettem a jobb fülembe mégegyet szal most ott 2 van)
Engem is érdekelne szegeden ilyen hely. A Kárászon meg lehet h van piercinges de marhára nem reagálnak e-mailekre és a szegedi fülbelövésre az az egyetlen konkrét találat a googleban. Én találtam még pár kozmetikát ahol 3500 ftba kerül, de én azt sokallom, jó lenne valami olcsóbb tip. Azon kívül hogy szúrjam át magamnak, mert az nem játszik :D
Végül te lövettél? Hol és mennyiért? :)
Úristen! Köszi hogy megkérdezted. :)
Hát akkor már oda sem megyek. Csak nem tudok más helyet még sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!