KORREKTOR! Melyik itthon is kapható termék a legalkalmasabb szem alatti karikák eltüntetésére?
Figyelt kérdés
persze jobb, ha minél kevésbé drága, de nem az a fő szempont :)2015. jan. 11. 15:48
1/4 anonim válasza:
Én catrice camouflage-t használok pattanásokra és szem alá is. Az eddig próbáltak közül ez vált be a legjobban
1000Ft körül van
2/4 anonim válasza:
Nekem csak az Essence (így írják?) stay all day folyékony korrektora vált be, pedig orbitális karikák laknak a szemeim alatt.
945 Ft-ért vettem a Rossmannban.
3/4 anonim válasza:
Nekem is az Essence és Cartice van, a kettő közül a Catrice fed jobban. Szóval azt ajánlom.
4/4 A kérdező kommentje:
azt hallottam, hogy a cartice kicsit ragacsos és inkáb pattanásokra ajánlják, nem szem alá. Ez tényleg így van, vagy azon az oldalon hülyeséget írtak?
2015. jan. 11. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!