Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jól csinálja hogy...

Szerintetek jól csinálja hogy nem veszi meg, hanem a boltban használja csak?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről?

Van egy ismerősöm, aki minden nap bemegy a DM vagy Rossmannba, ott a tesztereket használva festi ki magát, felken alapozót, szemcerkát, rúzst, parfümöt is ott fúj magára. És ennyi. Kifelé általában vesz egy csokit, üdítőt és ennyi.

Szerintem elég okos dolog, kiszámoltam hogy ha így csinálnám akkor megspóroltam volna évente vagy 100ezret. :o Persze én nem merném mások előtt ott kifesteni magam...

2015. jan. 3. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Gondolj bele, a Testereken mennyi baktérium van
2015. jan. 3. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Proli hozzáállás, a mindennapi üdítő és csoki árából megvehetné ezeket a cuccokat, vagy neten még olcsóbban is rendelhetné.
2015. jan. 3. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
17%

Én meg a legjobb barátnőm ezt csináltuk a helyi Tescoban, csak mi durvábban toltuk, kibontottuk a sminkeket (ami nem tester volt, hanem rendes árucikk) és abból festettük magunkat, meg elhasználtunk ketten egy fél üveg parfümöt egyszerre... Aztán nagyot néztünk mikor egyszer csak megállított bennünket a biztiőr, hogy ők ezt bizony látják kamerán, és ha nem fejezzük be, valamelyik kollégája nem lesz ilyen jó arc mint ő, és egyből ad egy ötezres számlát:D

Szóval lehet csinálni, de azért óvatosan

2015. jan. 3. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
100ezret költesz sminkre? Egek. Én még a tizedét se.
2015. jan. 3. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is elég proli dolog, akkor inkább nem sminkelném magam, ha nem engedhetném meg magamnak, vagy ha csak sajnálnám rá a pénzt. Meg amúgy is, ki tudja milyen szutykok próbálták ki, pl a szemceruzát, rúzst vagy bármi mást.
2015. jan. 3. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem okos dolog. Emberek százai nyúlnak bele koszos kézzel, ő meg az arcára, szemére keni. Fúj.
2015. jan. 3. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem tudom, dm szintű cuccokat használva művészet több, mint 100 ezret sminkre költeni évente, főleg ha levonjuk a fene nagy spórolásból az ott vett túlárazott üdítőt meg stb. Mi ott a legdrágább? 5 ezres alapozó? :D

De ha már ekkora igényei vannak valakinek, akkor ne legyen ilyen proli. Meg undorító, a teszterek zöme rég romlott szokott lenni, meg az összes többi proli és nem proli is összetaperálja. Aztán azt keni magára. Fúj, ez mély igénytelenség.

Na meg ha képes arra, hogy smink nélkül elkocogjon a boltig, meg elég bevállalós azzal égetni magát, hogy nyilvánosan sminkeli magát, akkor már minek ken magára bármit? Ja és az első hét után a személyzet is röhög rajtad. Bónusznak elmondom, hogy a drogériás fényviszonyokban képtelenség vállalható sminket készíteni, meg nehezen hiszem, hogy viszi magával a sminkecseteit.

Szóval azt a legalább évi 150 ezret inkább költsd minőségi kozmetikumokra, amiket előtted nem használt senki, és otthon családi körben kencézd magadra.

2015. jan. 3. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan. Én már attól is agyf...szt kapok, mikor barátnőmmel csak azért megyünk be pl zarába, hogy befújja magát a parfümmel ha épp nincs nála a sajátja...
2015. jan. 3. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Undorító.Ki tudja,milyen ebolás csöves nyúlt hozzá előtte,ő meg magára keni.Jó igénytelen.Egyébként ha van pénze csokira meg üdítőre,az ilyen Rossmann,DM helyeken 500 forintért még egész jó alapozót(amit legalább nem nyitottak ki előtted),200-ért szemceruzát,400-ért rúzst,parfümöt is 2000-ért.Max.egy 5 ezresből még ugyan minőségi cuccokat vehetne,és nem röhögne rajta a fél bolt.Egyébként bemegy és elkezdi ott kenegetni magát?Nem érzi kellemetlennek?
2015. jan. 4. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!