Tuudna valaaki egy 12 színes barna árnyalatú jó minőségű palettát mondani?
A kérdező valószínűleg nem az Urban Decayyel kezdené, ami alsó hangon 20 ezer és high end. :D
Sleek palettákat javaslom, nagyon jó minőségűek és megfizethetőek, Makeuplazan tudsz rendelni. 2600 Ft körül van egy paletta, plusz 535 Ft a legolcsóbb szállítási költség.
Első vagyok, nem tudom, nekem a Sleek paletták nem váltak be (csak egy, de az nem barna :)). Egyrészt, nagyon nem az én színeim, másrészt nekem voltak a tartóssággal is gondjaim, pedig kísérleteztem vele, többféle alappal, más technikával felvinni, etc. Ezért mondtam csak az UD-t, rengeteg palettám volt már és van is, elég tapasztalt kencésnek is mondanám magam, de nekem ez a tökéletes paletta, szerintem megéri megvenni, és egyébként 13k-ért már hozzáférhető, természetesen eredeti (Angliából). :)
Persze nekem sem az első palettám volt, de amennyi pénzt beleöltem a próbálgatásba, abból már kijönne 2-3 UD is. :D
Mondjuk ha nem ragaszkodsz kimondottan 12-es palettához, hanem elég kisebb is, akkor van pár drogériás márka, ami iszonyat olcsónak mondható, pl a Catrice nude palettája szerintem teljesen rendben van, legalábbis egyszerű, hétköznapi használatra, rendes alapozással ellátva, anélkül egyáltalán nem tartós.
Lovely Nude Make Up Kit, pont 12 színű, habár nem csak barna van benne hanem vajszínű, ezüst, meg fekete
De 900 ft szóval bőven megéri
Mac
Igen nem a legolcsobb termek de tanusithatlak hogy a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!