Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mijen smink esetleg kigeszito...

Mijen smink esetleg kigeszito tetszhet egy pasinak?

Figyelt kérdés

Van egy 3 honapos kapcsolatom ..es a pasim eddig egyszer se volt elragatattva a sminkemtol illetve kiegeszitoimtol :| .. vajon velm van a gond ? vagy estleg vele ?

15/L ...

2010. febr. 4. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki,hogy nem sminkeled ki magad...én több,mint 1 éve vagyok a barátommal.és pl.nem szoktam magam sminkelni,de ha mégis,úgyis tetszem neki.próbáld ki a természetességet,hátha pont az fog bejönni neki:)
2010. febr. 4. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

légy természetes szerintem.. mert neki is ugy jobban teccenél hidd el

a kiégszitokrol hát nem tudom mit mondjak

szojjá be neki..

ha nem teccik ne nézd es csokolom

2010. febr. 4. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Bármilyen meglepő, de, és fogozkodj meg és ülj le, kérlek, mert most olyat, de olyat mondok, a férfiak, bizony, különbözőek. Más az ízlésük, más dolgokat szeretnek. Ezért néha olyan primitív, ősi társadalmi szokásokból megmaradt módszerekhez kell fordulni velük kapcsolatban, mint pl. megkérdezni a véleményüket. Tudom, elképesztő, de így van.
2010. febr. 4. 18:42
 4/7 A kérdező kommentje:

amm.. hath nem tudom bejohet

azert koszi a valaszokat :D

2010. febr. 4. 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:

hogy szoktad sminkelni magad?milyen kiegészítőid vannak?

Tuti tipp:

-némi szempillaspriál(én jó nagyra szoktam megcsinálni alul felül a szempilláim,és szépen kiszedem a felesleges szemöldök szálakat)

-nagyon kevés halvány-natúr alapozó

-átlátszó vagy enyhe rózsaszín árnyalatú szájfény,vagy labello:)

-kicsi parfüm,és max szerény gyűrű,esetleg 1 vékony nyaklánc:)

-egyenes szépen fésült egyszerű haj,esetleg félretűzva csattal,vagy összefogva a haj:)

2010. febr. 4. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
én vok az utsó kommentelő(22L),de csak próbáld ki maximum egyszer.Ha nem tetszel így magadnak,akkor maradj a jól bevált saját sminkelési technikáidnál:)
2010. febr. 4. 19:26
 7/7 A kérdező kommentje:

koszii >:D<

amugy ...

szempillaspiralt szoktam tenni , szemcruzat halvanyan , es felul a szememnel pedig halvanyan ojan szinu festeket amijenb stlg felvagyok oltozve, gyuru es nyaklanc illetve karkoto mindig van rajtam [ ugyanazok alltalaba ( ezust/arany) ]

2010. febr. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!