Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az ínyfék pc-m begyulladt?

Az ínyfék pc-m begyulladt?

Figyelt kérdés

A karika, ahogy kijön a "bőrből" mindkét felén tovább van rajta nőve a szövet,szóval mintha a kapikát körbe akarná nőni, a kilógó száraira is ránőtt egy 2mm-es darabon...ez mitől lehet?Vagy csak így kényelmesebb a pc helyzete, és alkalmazkodott, vagy mi?xD

Vagy lehet attól, ha vastagabb tűvel szúrják mint maga a pc, és úgy forr össze?

2010. febr. 4. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vadhús? :S Szerintem az.... lehet jobb lenne, ha kivennéd. :S
2010. febr. 5. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Menj vissza a piercingeshez,ő biztosra meg mondja,neked.

de öblögesd a szád Phogosollal.. vagy egyéb ilyen fog öblitő,vagy iny gyulladásos cuccokkal.

2010. febr. 5. 17:57
 3/7 A kérdező kommentje:

akkor az elmúlik igaz? A vadhús el szokott múlni elvileg...:D

Na csak kiváncsi voltam, am tovább már nem is mondom, hogy nem hivatásos pc-s szúrta,lehet ugatni:D

2010. febr. 6. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Vuff-Vuff!:D

Szerintem egy fültisztító pálcikának a végét mártsd bele valami fertőtlenítő folyadékba és azzal kennd be a piercinget, akár úgy is, hogy kiveszed, de úgy is lehet, hogy mozgatod és a szabad részét bekened.

De ha nem javul 2-3 napon belül, akkor mutasd meg egy piercingesnek, vagy vedd ki.

23/L

2010. febr. 6. 16:29
 5/7 A kérdező kommentje:

hát oké, mondjuk már 2-3 Hete ilyen XDD, a szúrás után 5nappal már ilyen volt, de nem fáj meg nem vérzik, csak ilyen lett...:D

Azért köszönöm :)

2010. febr. 6. 17:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Na, elmúlt :L

Csak gondoltam ez is hasznos lehet vkinek, h elmulik magátol :D

2010. márc. 15. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Jól tetted,hogy le írtad:D

;)

2010. ápr. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!