Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A teszvesz/vatera fenntartói...

A teszvesz/vatera fenntartói és vásárlói tisztában vannak vele, hogy mennyi hamisítványt hirdetnek ott?

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból rákerestem ma MAC kozmetikumokra és teljesen megdöbbentem, hogy soha nem létező, nyilvánvalóan hamis kozmetikumokat hirdetnek ott eladók. És rengeteget eladott már és mondjuk 100ból egy ember kérdőjelezi meg a megérkezett termék valódiságát. Ez több parfümnél, kencénél, smink cuccnál így van.

Pl.: a mac nem adja tükörrel és szivacsos végű applikátorral a szemhéjfestékeit. Az ecsetek nem tiszta feketék, a szár és a fej között ezüst színű az a rész és számozottak, a kencéknek neve van és nem száma stb. És akkor pl. kamu mac ecsetkészletet árul 15ezerért.

Ki a fene tudja mi van ezekben a hamisítványokban? És miért lehet őket árulni? Miért nem csinálnak semmit? És nem csak a kozmetikumokkal van így, hanem a millió hamis pl. Gucci táska.

Ez az kenjünk ólmot a szemhéjunkra, meg támogassuk a gyerekmunkát a táskákkal? A magyarok mikor jutnak el odáig, hogy erre is figyelnek? Az ebay sem tökéletes, de legalább igyekeznek, itt meg rá sem bagóznak.

2010. febr. 3. 18:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze, tudod ezekből nem kell két havonta venni, mert nem fogynak el. Én például a 90milisemet, már két éve használom, és még mindig elég sok van benne. És én sem ott vásárolok, hanem pl. az Interparfümben. Elég sok megbízható bolt van. Én vagyok a sznob, mert a minőség is érdekel? Van olyan parfüm a 50ezer, és tetszik az illata nagyon is, de a világért nem venném meg a józsefvárosi verziót, hiába nincs pénzem az eredetire. Akkor választok olyat, azok közül, amire telik, ami tetszik. Van több ezer illat minden pénztárcához van megfelelő és nem egy-két féle. Persze, ha megkérdezik mi van rajtad, akkor te sem azt mondod, hogy valami pacsuli, hanem szemrebbenés nélkül Armani igaz?
2010. febr. 4. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Én nem kötök kompromisszumot, ha az tetszik akkor az kell. Ha nem telik rá megveszem a piacon, miért ne? Soha senki meg nem kérdezi ha megérzi az illatot rajtam, hogy eredeti-e, de gondolom nálad sem. Mivel Code illata van ezért az is, mellékes a származása. Nehogy már azért kelljen mást választanom mert nem telik rá, azért nem fogok pl. Pink sugart hordani ami borzasztó illatú. Mivel minden parfüm egyedi ezért nem lehet ugyanolyan illatúból olcsóbbat választani. Más is tetszhet persze, de ha egyszer azt akarom akkor nem kell más.

És mitől lennék azzal beljebb ha a teszem azt 12.000-es parfümöt 8.000-ért venném meg leárazás keretében..hú de nagy üzletet csinálnék vele..

2010. febr. 4. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
Meg ahogy írtam, van olyan parfümöm amit 1 éve sem bírok elhasználni, ezért nem kell 2-3 havonta venni. De ha másik illatot is szeretnék kipróbálni, akkor veszek mellé jó áron mást is.
2010. febr. 4. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek veled kedves kérdező:D

Rengeteg a hamisított kozmetikum annyira,hogy már nevetséges......Pont ma néztem a vaterán egy frankó új,bontatalan MAC alapozót 2-ezer forintért haha,ennél még a drogériában vett Max Factor alapozó is drágább és a gáz az,hogy sokan abban a hitben vannak,hogy ők bizony eredetit kaptak pedig nem is......Erről ennyit.

2010. febr. 25. 15:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

most nézem a teszveszt, h az az uj gucci parfüm, amit a multkor láttam a müllerben itt 4 ezer , ott meg 18-20 ezer. komolyan, olyan hihetetlen h van olyan ember aki ezt elhiszi, mert aki ért is egy kicsit a parfümökhöz és a márkákhoz az nem hiszi el.

meg armani code 5000, boltban 17 ezer

tiszta viccccc

2010. júl. 22. 19:56
 16/16 Mimi9321 válasza:
Azt mondja "dm-es, avonos vackot nem vesz".Drága egy avonos parfüm pl sokkal jobb minőség mint az a hamis vacak!!! amit magadra fújsz. Neked nem az az illat tetszik csak szeretsz gazdagnak tűnni akkor is ha nem vagy az.:) Tenni magad, mutogatni elhinni, hogy ez igen, megtehetem. Pedig csak leégeted magad mert hamisítvánnyal fújni magad sokkal nagyobb gáz mint megvenni egy avonos parfümöt ami a te pénztárcádhoz van szabva.:)
2014. ápr. 23. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!