Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet Mo. -n Demeter...

Hol lehet Mo. -n Demeter Fragrance Library parfümöket beszerezni?

Figyelt kérdés
Tud valaki lelőhelyet, vagy olyat aki ezzel foglalkozik? Nagyon isteni, különleges illatok, nem hiszem el hogy valaki ezt ne forgalmazná.
2010. febr. 3. 14:18
 1/2 anonim válasza:
0%
beírod a GOOGLE-ba a keresett parfüm címét és láss csodát az összes létező cím előjön. a külföldi ímeknél esetleg találsz ímél címet is. nos írhatsz mindegyiknek levelet( magyarul is írhatol , ilyen nagy cégeknek van tolmácsuk )és valamely előbb utóbb válaszol vagy küldik is a megrendelt terméket , rosszabik esetben még szerződést is kapol amiben felkérnek hogy nem-e volna kedved forgalmazni a terméküket kis hazánkban.( ha sikerült értesítsél légyszi.)
2010. febr. 14. 18:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem így értettem a kérdést. Természetesen kerestem a Google-ba is, de semmilyen MAGYAR vonatkozású infót nem találtam ezzel kapcsolatban. Külföldről azért nem fogok rendelni, mert drágább a postaköltség mint maga a parfüm. Plusz még jön rá vám is némely oldalak szerint. Ezért olyan magyar céget, boltot, vállalkozót keresek aki behozza a terméket és itt forgalmazza, árusítja.
2010. febr. 14. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!