Hol lehet Mo. -n Demeter Fragrance Library parfümöket beszerezni?
Figyelt kérdés
Tud valaki lelőhelyet, vagy olyat aki ezzel foglalkozik? Nagyon isteni, különleges illatok, nem hiszem el hogy valaki ezt ne forgalmazná.2010. febr. 3. 14:18
1/2 anonim válasza:
beírod a GOOGLE-ba a keresett parfüm címét és láss csodát az összes létező cím előjön. a külföldi ímeknél esetleg találsz ímél címet is. nos írhatsz mindegyiknek levelet( magyarul is írhatol , ilyen nagy cégeknek van tolmácsuk )és valamely előbb utóbb válaszol vagy küldik is a megrendelt terméket , rosszabik esetben még szerződést is kapol amiben felkérnek hogy nem-e volna kedved forgalmazni a terméküket kis hazánkban.( ha sikerült értesítsél légyszi.)
2/2 A kérdező kommentje:
Nem így értettem a kérdést. Természetesen kerestem a Google-ba is, de semmilyen MAGYAR vonatkozású infót nem találtam ezzel kapcsolatban. Külföldről azért nem fogok rendelni, mert drágább a postaköltség mint maga a parfüm. Plusz még jön rá vám is némely oldalak szerint. Ezért olyan magyar céget, boltot, vállalkozót keresek aki behozza a terméket és itt forgalmazza, árusítja.
2010. febr. 14. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!