Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok a túlrajzolt...

Mit gondoltok a túlrajzolt szájról? (pl. Kylie Jenner)

Figyelt kérdés
[link]
2014. dec. 24. 23:20
1 2
 11/12 anonim válasza:
Tudni illik Kylie 17 ik szuletesnapjara vagy a 16-ra nemtudom plasztikai mutetet kapott , ha megnezed a regebbi kepeit es a mostanit , akkor meglátod a kulonbsegeket ,es nem nem a pubertas kornak koszonheti
2015. febr. 16. 11:31
 12/12 Quasar07 ***** válasza:
0%

Kedves utolsó. Nagy fan vagyok, szóvak elhiheted, képben vagyok. Kylie pont nem műtette meg a száját, csak nagyon ügyesen sminkel meg lehet hogy ki is szívatta olyan izével amit direkt száj nagyobbítás céljából lehet kapni. Naponta 40 percet a szájával foglalkozik, hogy megcsinálja ilyen szép dúsra. Amióta így sminkel láthattunk már róla közösségiken No Makeup képeket,és ott látszok, hogy még mindig vékony a szája

amúgy szerintem szép a túlrajzolt száj

2015. jún. 25. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!