Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Nektek az arany vagy...

Lányok! Nektek az arany vagy az ezüst tetszik jobban egy srácon?

Figyelt kérdés
Elsősorban fiatal lányok véleményére lennék kíváncsi. Nem teszi "nőiessé" a srácot az arany óra(de lehet akár karkötő is)? Nektek melyik tetszik jobban?

2014. dec. 24. 19:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sokmindentől függ, de nekem is az ezüst jön be inkább ;)
2014. dec. 25. 02:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Órában az ezüst, ékszereket meg nem szeretem a férfiakon.
2014. dec. 25. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
12%
Ezust!! ;)
2015. jan. 21. 00:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Férfiként írok, de hidd el én is tudok segíteni, óra ügyben.

Az ezüst elegáns bármiben is vagy, de mondjuk nemesacélnak inkább:) Az arany színű is férfias!!! Csak ne 10 ezer forintos legyen. Az igazán "divatos" minimum 60 ezer felett létezik. Az arany óra sugallhat gazdagságot vagy csak arany kedvelővé tüntett. Az ezüst kinézetű meg nem annyira úri emberes. A bőrszíjas órát kihagytad pedig az is lehet épp kifinomult. Nekem egy tommy hilfiger órám van, barna bőrszíjas és arany tokozású. Na bumm arany... Nem nőies hanem férfias és elegáns. Nyugodt szívvel vehetsz arany órát, ha az neked tetszik:) Hogy sok csaj mit ír az egy dolog. Olyat keress ami neked is tetszik és divatos legyen. A filléres órák nem lesznek azok.

2015. jan. 28. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Ezek például tetőtől talpig arany színben vannak, de az ilyenek inkább alkalmira valók vagy a tehetős embereknek akik drága öltönyökben elegánsan néznek ki.

[link]

[link]

Ha rafinált akarsz lenni akkor csak becsempészel egy kis aranyat:)

[link]

2015. jan. 28. 19:54
 16/17 anonim válasza:
Arany arany a legszebb ékszer nekem is van aranyat ajánlom!
2017. máj. 27. 12:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2019. jún. 29. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!