Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretném megcsinálni a...

Szeretném megcsinálni a hajamat ombrera de anyukám nemigazán örül az ötletnek. Szerintetek nem túl korai még? 14/L

Figyelt kérdés
a hajam elég sötét barna és világos barnát szeretnék bele tenni

2014. dec. 22. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne csináltasd meg szt, nekem nem is tetszenek az ilyesmi, színátmenetes hajak, meg örülök ha egyéniséget látok, és nem a mai trend diktálta stílust. Nekem is sötétbarna a hajam, és nem rontanám el semmilyen festékkel...
2014. dec. 22. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se csináltasd meg, Régebben nekem is tetszett, de most, hogy már mindenkinek ilyen van... Tényleg ne rontsd el vele. Ráadásul ki kéne szívni a hajad, és az meg nagyon káros a hajadra nézve!
2014. dec. 22. 10:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor hogy tudnám feldobni valamivel a hajamat?Már nagyon unom a szinét.. meg igy már az egészet de nemszeretném lenyiratni mivel elég hosszu már
2014. dec. 22. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:

ha anyukád nem egyezik bele, nem sok mindent tehetsz vele így 14 évesen..

esetleg samponos festékkel próbálkozhatsz, viszont az maximum egy enyhe árnyalatot változtat majd a sötét hajadon :)

2014. dec. 22. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
göndörítsd be, egyenesítsd ki, tűzd fel, tupírozd fel és tedd kontyba, csinálj lófarkat, fond be, stb. egy hosszú hajjal ezer féle dolgot lehet csinálni, amivel minden nap máshogy nézhetsz ki, még ha a színe ugyanaz is marad.
2014. dec. 24. 01:12
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem korai, de ha anyukád ellenzi,,akkor sajnos így jártál. :( Variálj a frizurákkal, hogy ne legyen unalmas.
2014. dec. 25. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!