Mit tegyek? 14/lany anyummal lakom. Sminkelessel kapcsolatos. ( tobbi lent)
anyummal elek es a hugommal, nevelo faterommal...
elsonek megkerdeztem anyatol hogy szempillaspiralt hasznalhatok-e, es megengette.... aztan titokban anyumtol 'lopkodtam' alapozot, es kis mennyisegben hasznaltam is.... majd kesobb eszre vette hogy hasznalok, de nem szolt semmit.... 1 hetre ra, a szemceruzat is megengedte.. es akkor mar szempillaspiralt, szemceruuzat es alapotpozot is hasznaltam.... nevelofaterom pedig ugat velem hogy nem hasznalhatok alapozot es szemceuzat... anya nem szol semmit..... anyatol karacsonyra kertem bb kremet, szem ceruzat stb... es azt mondta megkapom, nevelofaterom pedig azt mondta hogy nem engedi hogy megkapjam, mert meg fiatal vagyok ( hiaba hangoztatom hogy az egesz lany oszt.tarsam festi magat, de nagyon durvan)... meg mindig hasznalok alpozot titokban.... latjak, es a n.faterom szekal is miatta de anya nem szol semmit.... de en mar nem tudnek ugy menni suliba hogy nincs az arcomon alapozo....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!