Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik alapozótól és púdertől...

Melyik alapozótól és púdertől lesz porcelán hatású az arcom?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy korrektor is kell hozzá, de néha látok olyan szép alapozókat lányok arcán!

2014. dec. 18. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj sminkeshez és ő majd segít választani számodra megfelelőt. Látatlanba nem lehet megmondani neked melyik lenne jó az arcodhoz...
2014. dec. 18. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak úgy megjegyzem, hogy hétköznapi viseletbe attól, hogy neked tetszik valami, még esélyes, hogy másnak nem fog. Ugyanis kevés pasi vonzódik a mű lányokhoz.
2014. dec. 18. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy menj egy sminkeshez, ő tudná a legmegfelelőbbet ajánlani neked, mind árban, minőségben és hatásban is. Meg nem árt az se, ha kevés a bőrhibád, tiszta és hidratált alapból az arcod. Hiába az alapozó meg a korrektor, azért a pattanások kiemelkedéseit és más bőr egyenetlenségeket még látni.
2014. dec. 18. 23:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, ugyan nem lettem elorebb!
2014. dec. 19. 11:07
 5/7 nufnuf ***** válasza:

Én korrektor nélkül szoktam sminkelni és én az olyan arcbőrt szeretem ami a lehető legvilágosabb, de mégsem 'kriptaszökevényfehér'és tökéletes. Kontúrozni sem szoktam.

Jól fedő alapozó:

Revlon colorstay, maybelline affinitone (pattanásosít - legalábbis nálam), catrice photofinis ( nála arra kell figyelni, hogy a legvilágosabb szín sárgás árnyalatú, nem rózsaszínes úgyhogy csak akkor ajánlom ha sötétebb az arcbőröd.

Jól mattító púder:

rimmel stay matte

Ezeket tudom ajánlani. Persze ha 'babásabbat' szeretnél akkor érdemes pirosítót is használni, de én nem szoktam, úgyhogy ezzel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, de a katie beauty blogon sok pirosító tesz van.

2014. dec. 19. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lettél előrébb... mit vártál? Semmit nem írtál magadról, hogy milyen a bőröd.

De akkor legyen: Estée Lauder Double wear alapzó, Catrice Camouflage korrektor, Bourjois Bio Detox púder. Persze mindez csak akkor kell ha komoly bőrhibáid vannak. Ha nincsenek akkor ez túl sok lesz.

2014. dec. 19. 22:53
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a konkrét ajánlásokat!!!!!
2015. jan. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!