Melyik alapozótól és púdertől lesz porcelán hatású az arcom?
Én korrektor nélkül szoktam sminkelni és én az olyan arcbőrt szeretem ami a lehető legvilágosabb, de mégsem 'kriptaszökevényfehér'és tökéletes. Kontúrozni sem szoktam.
Jól fedő alapozó:
Revlon colorstay, maybelline affinitone (pattanásosít - legalábbis nálam), catrice photofinis ( nála arra kell figyelni, hogy a legvilágosabb szín sárgás árnyalatú, nem rózsaszínes úgyhogy csak akkor ajánlom ha sötétebb az arcbőröd.
Jól mattító púder:
rimmel stay matte
Ezeket tudom ajánlani. Persze ha 'babásabbat' szeretnél akkor érdemes pirosítót is használni, de én nem szoktam, úgyhogy ezzel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, de a katie beauty blogon sok pirosító tesz van.
Nem lettél előrébb... mit vártál? Semmit nem írtál magadról, hogy milyen a bőröd.
De akkor legyen: Estée Lauder Double wear alapzó, Catrice Camouflage korrektor, Bourjois Bio Detox púder. Persze mindez csak akkor kell ha komoly bőrhibáid vannak. Ha nincsenek akkor ez túl sok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!