Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Létezik a One Direction...

Létezik a One Direction parfümnek hamisítványa?

Figyelt kérdés

2014. dec. 18. 19:31
 1/3 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani de ez egy butus kérdés. Ugyanis ha létezik, akkor sem fogja senki Neked elmondani, hogy hamisítvány, legfeljebb az, hogy lopott! Senki nem ismerheti el azt, hogy hamisítvány, mert ez bűntény, mely akár szabadságvesztéssel jár. Ha az egyéni véleményemre vagy kíváncsi, nem ezeket, a parfümöket szokták hamisítani, hanem ennél sokkal ismertebb márkákat!Lássuk, be világ viszonylatban ezt a parfümöt csak egy fun veszi meg, és nem állnak óriás divatcégek az 1D mögött (most még) :) A parfümöt szintén a honlapjukon lehet megrendelni, és akár magyar bankkártyáról is ki lehet fizetni, csak számolni kell a konvertálással. [link] Ha ajánlani tudom akkor a You & I parfümőt vedd meg, annak nagyon finom az illata. Nekem volt szerencsém nemrégiben Londonba járnom, ahol az első parfümöt éppen nem lehetett kapni, a másodiknak egyáltalán nem volt jó illata. a You & I viszont tökéletes.
2014. dec. 19. 08:23
 2/3 anonim válasza:
hamisat nem tudom hol találhatsz, de a douglas-ban nem olyan régen 5000ft-ért vettem (féláron !!!)
2014. dec. 21. 18:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Hány ml volt a Douglasban 5000 forintért?
2015. jan. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!