Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell körömlakkozni?

Hogyan kell körömlakkozni?

Figyelt kérdés
Kezdő lány vagyok és nem tudom, hogyan kell. Anyukám lakkoza mindig a körmeimet. :/ És az a probléma, hogy remeg a kezem és ezért nem megy a lakkozás. Valaki tud jó tippet adni?
2014. dec. 13. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Alapréteg, szín kétszer, majd átlátszó fény. A technikát gyakorlással tudod elsajátítani, de alapvetően előszór középre húzol egy csíkot, majd a körmöd két szélét fested be. Gyakorolj valamilyen bőrszìnű, vagy világos lakkal.
2014. dec. 13. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
33%

Gyakorolj és menni fog.

Az alap és fedőlakk nem is muszáj, egy dologra figyelj, ne hagyd az utolsó pillanatra a lakkozást. Ha késésben vagy és úgy rontod el sokkal jobban frusztrál :)

A bal kezem nekem is remegett egy darabig, mostmár ez sem probléma.

2014. dec. 13. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
44%
Az alap azért kell, hogy a körömlakk pigmentjei ne színezzék el a körömlemezt. Igenis fontos dolog...elég ronda, amikor a lányok elszíneződött körmökkel mászkálnak.
2014. dec. 13. 23:29
 4/5 anonim válasza:

[link]

Olvasd el ezt..

itt minden benen van ami fontos

2014. dec. 14. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni a második válaszolót, ha valami halvány színnel fested ki, egyáltalán nem kell alaplakk, persze jó, mert tartósabb lehet tőle a lakk, de hogy egy halvány barackszín nem fogja elszínezni a körmöd, az biztos. Persze ha pirosat, feketét, sötétkéket, egyéb ilyen sötét színeket viszel fel, nyilván nagyon fontos az alaplakk, gondolom nem nehéz kitalálni, miért. Fedőlakk viszont napokkal meg tudja növelni a tartósságot, te döntöd el, hogy akarsz-e használni. A lakkot először a körmöd középső részére kend, aztán haladj a szélei felé. Ha kezdő vagy, javaslom az Essence colour&go lakkjait, fedőlakkal kibírja akár 6 napig, nekem bevált, ráadásul széles az ecsete, úgyhogy ha nem vagy ügyes, ezzel könnyen elboldogulsz. És nem is drága, és ahogy én észrevettem, a drágább lakkok sem bírják sokkal tovább. Remélem segítettem. ;)
2014. dec. 21. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!