Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az ízesített ajakápolók/szájfé...

Az ízesített ajakápolók/szájfények hizlalnak?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan kérdezed? :D
2014. dec. 11. 22:05
 2/8 Andi80018 ***** válasza:
100%
Azok igen, de a cola meg a péksüti nem...
2014. dec. 11. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy az ízesített óvszer is!

Remélem, csak vicc ez a kérdés...

2014. dec. 11. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Én itt arra gondoltam, hogy például az édesítő téves inzulin választ vált ki, mert nincs kalória benne, így egész nap éhes tőle az ember és többet is eszik esetleg... Ezekben a szájfényekben mi van? Mitől olyan édes?
2014. dec. 11. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
nem tudom, mi van bennük, de az a minimális mennyiség/íz, ami a szádba kerül semmire sincs hatással. nem ettől fog valaki hízni meg többet enni, ettől nem kell tartani.
2014. dec. 12. 09:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel az édes illatú tusfürdők is hízlalnak, pl. a csoki, kókusz, vanília, vattacukor illatúak, mert megéhezel tőlük.. Nem a szépségápolási cuccok hízlalnak téged, hanem te magadat. Ha mégis félsz ettől, akkor ne használj ilyen dolgokat, és kész.
2014. dec. 12. 18:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg kicsit furcsa volt, csak kíváncsi voltam mi erről a véleményetek! De inkább nem használom, így is állandóan éhes vagyok... :/
2014. dec. 12. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Gondolom azert vagy ehes mert megeszel vagy 200 kaloriat egy nap, mert felsz, hogy elhizol. Nem veletlenul ehes az ember, ha ehes vagy, enni kell. Ne koplalj mar, mint a buta libak.
2014. dec. 13. 04:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!