Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Megéri bb krémet használni?...

Megéri bb krémet használni? Ti használtok? Szerintetek milyen lehet a Rimmel London bb krémje? 16/L

Figyelt kérdés

2014. dec. 7. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nincs vele tapasztalatom, de azért krémmánián belinkeltem. (Nem tudom melyikre gondolsz kettő közül)

Amúgy szerintem megéri bb krémet használni. Sokkal természetesebb hatású az alapozónál, könnyebb viselet. Mégis egységeaíti az arcszínt. Tehát ha nincs nagyon sok bőrhibád, de tökéletesíteni szeretnéd a bőröd szerintem jó nagyon!

Én garnier olajmentes bb krémet használok, nekem bejött, csupán az a nehézség vele, hogy NAGYON folyik!

2014. dec. 7. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Bocsi, a másik link az előbb lemaradt

2014. dec. 7. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Rimmeltől nekem zsíros volt az arcom egyfolytában, és nem is fedett egyáltalán semmit. A legjobb bolti BB az Eveline 8in1.
2014. dec. 7. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az Essence BB krémjei váltak be nagyon, csak azt használok hétköznapokra.
2014. dec. 8. 00:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem most Oriflames BB krémem van, szerintem jók, de én is csak akkor ajánlom, ha nincs sok bőrhibád!
2014. dec. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!