Orrkarikát szúrás után mivel kell kezelni?
Figyelt kérdés
milyen krémmel vagy fertőtlenítő sprével?
kell egyáltalán, vagy anélkül is meggyógyul?
mennyi idő után fog teljesen meggyógyulni?
2014. dec. 6. 12:04
1/3 anonim válasza:
nem muszáj kenegetni, de ha szeretnéd, akkor ajánlom a tetran kenőcsöt. patikában lehet kapni 1000 ft alatt van még azt hiszem.
tőled függ mennyi idő amíg meggyógyul, szerintem kb olyan 3-5 hét, amikorra teljesen begyógyul a szúrás.
2/3 anonim válasza:
Igen, én is a tetran kenőcsöt ajánlanám. Nekem azt írták fel pc szúrás után. Szépen begyógyította 3 hét múlva. Volt hogy utána bedagadt pc mellett, aztis egy nap alatt helyre hozta.
3/3 anonim válasza:
dehogynem muszáj! Kívülről: Octanisept/Clarasept sprayt
belülről: az ékszer sebbel érintkező részét kend gyulladáscsökkentő készítménnyel (Tetran kenőcs, Betadine stb)
egy piercer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!