Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrkarikát szúrás után mivel...

Orrkarikát szúrás után mivel kell kezelni?

Figyelt kérdés

milyen krémmel vagy fertőtlenítő sprével?

kell egyáltalán, vagy anélkül is meggyógyul?

mennyi idő után fog teljesen meggyógyulni?

2014. dec. 6. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:

nem muszáj kenegetni, de ha szeretnéd, akkor ajánlom a tetran kenőcsöt. patikában lehet kapni 1000 ft alatt van még azt hiszem.

tőled függ mennyi idő amíg meggyógyul, szerintem kb olyan 3-5 hét, amikorra teljesen begyógyul a szúrás.

2014. dec. 6. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, én is a tetran kenőcsöt ajánlanám. Nekem azt írták fel pc szúrás után. Szépen begyógyította 3 hét múlva. Volt hogy utána bedagadt pc mellett, aztis egy nap alatt helyre hozta.
2014. dec. 6. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:

dehogynem muszáj! Kívülről: Octanisept/Clarasept sprayt

belülről: az ékszer sebbel érintkező részét kend gyulladáscsökkentő készítménnyel (Tetran kenőcs, Betadine stb)

egy piercer

2014. dec. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!