Melyik rúzsnak vagy szájfénynek van ugyan ilyen színe?
Figyelt kérdés
A szőkéknek jól áll. de egy sötétbarna hajú, zöldesbarna szemű lánynak is jól állna ?
http://www.youtube.com/watch?v=nbSe812xaIs
2010. jan. 31. 08:49
2/4 anonim válasza:
Nekem is sötétbarna és zöld szemem van. Elkell keserítselek, de én ilyen színű szájfény/rúszt nem kennék fel magamra. :S Én halvány rózsaszínt, vajszínűt és átlátszót használok.
[link] Maybelline - Lolly pink
Nekem ez a szín vált be a legjobban. Szép természetes hatást kelt és nagyon jól ápol. Persze több színárnyalatban lehet kapni :)
3/4 anonim válasza:
*hajam. Bocsi ez kimaradt:D
Sötétbarna hajam van.
4/4 anonim válasza:
ugyanazok a jellemzőőim mintneked sötétbarna haj és zöldesbarna szem és nekem sokkal jobban áll az ilyen színú szájfény és rúzs mint a szőke hajú barátnőmnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!