Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményed a Rimmel...

Mi a véleményed a Rimmel termékekről?

Figyelt kérdés
Vettem egy körömlakkot kb. 2000 ft volt és egy nap után már pattog lefelé. Vettem később egy szempillaspirált is,de az is silány minőség.Egyik sem volt hamisítvány, drogériában vettem. Érdekelne,hogy valóban ennyire gagyi vagy csak én választottam mindig bénán?
2010. jan. 30. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem veszek már onnan semmit. :S Nekem csak rossz tapasztalatom van. :S Az alapozótól kiszáradt és hámlani kezdett a bőröm. A púdertől szintúgy. A szempillaspiráljuktól pedig hullani kezdett a szempillám. Lehet, hogy van benne valami olyasmi, amit nem bírok. Akinek bevált az használja egészséggel, aki pedig szeretné kipróbálni annak kívánom, hogy ne történjen vele ugyan az, mint velem. :)

Kérdezőnek: Szerintem Neked sem a legjobb a Rimmel London. Én L'Oréal-t használok. Nagyon drága, de jó. Nagyon szép sminket tudok vele készíteni és egyátalán nem teszi tönkre a bőröm. A L'Oréal alapozójától (piros pumpás) még puhább is lett. :) Inkább költs többet ilyen termékekre, de legyen jó minősége.

2010. jan. 31. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszenek ezek a termékek minőségileg..... Elég gyenge, ahhoz képest hogy milyen drága. -.-'

De volt nekik rágóizű és illatú szájfényük, azt szerettem XD

2010. jan. 31. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem alapozóm van tőlük, én meg vagyok vele elégedve; nekem tényleg egész nap fent maradt és nem lett tőle baja a bőrömnek sem. :)

Egyébként én szinte minden másból Avon termékeket használok, általában elég jók, és sok akciójuk szokott lenni, aminek külön örülök. :)

2010. jan. 31. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:

01-31 18:25

Milyen alapozód van? stay matte?

2010. márc. 6. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!