Szerintetek mit csináljak? 14/L
A suliba minden Télen majdnem minden szünetbe megfürdettnek minket haw-val..
Viszont nekem vannak pattanásaim és alapozom őket.. vagyulis az egész arcom..Mit tehetnék hogy az alapozó ne Folyon le a megfürdet
nek...???? Nagyon fontos lenne....
Nem akarom a kerdezo partjat fogni, en sem hallottam meg igy a szot de szemelyes velemenyem szerint vagy valaszoljatok meg a kerdest vagy ne is irjatok semmit.
Amugy ha hasznalsz korrektort, alapozot es pidert is ugy tartosabb lesz.
Megprobalhatod lefixalni de szerintem jobban megerne egy vizallo pider vagy alapozo.
Ne aggódj, az alapozó alatt is mindenki látja, hogy ronda a bőröd. Ha lefolyik, hát lefolyik.
Amúgy nálunk is csak a nyafka, ostoba libákat fürdették... talán addig válj értelmesebbé - mondjuk ne erőszakold az anyanyelved - és nem kell ilyenektől tartanod.
Esetleg mivel a hetekben nem várható elég nagy hó, meg mindjárt itt a téli szünet, karácsony, spórolj össze egy normális alapozóra vagy kérj ajándékba. Talán a bőröd is hálás lenne és kevesebb bőrhibád lenne, ha nem valami tesco gazdaságos vakolatot kennél magadra ami pár csepp víztől meg néhány hópihétől lefolyik.
Megpróbálhatsz valami jó fixáló púdert. Nem mondom, hogy attól nem jön le, de nehezebben az tény és való. Abból vannak olcsóbbak is amik jók.
De egyetértek azzal, hogy ne hagyd magad. Minket egyszer akartak megfürdetni hóval hetedikben, de a többiekkel ellentétben én és a barátnőim komolyan gondoltuk, mikor nem engedtük, így megértették, és nem fürdették.
A másik meg ez nem ide tartozik, csak egyik válaszoló írta, hogy látszik az alapozó alatt a pattanásos bőr, ne alapozd. Ez így van, de lehet nem minden esetben igaz. Nem akarok kötekedni tényleg, de ez attól függ hogyan pattanásos az arcod. Ez hülyén hangzik de így van. Ha csak miteszeres és nem szép a bőr mondjuk elkapart pattanások miatt sebes, foltos, akkor azt simán elfedi szépen az alapozó plusz korrektor.
Én bb krémet, korrektort, fixáló púdert használok, és mindenki azt mondja mikor látja mondjuk hogy igazítok rajta, hogy minek sminkelem magam, mikor a bőröm tökéletes-- hát igazán meglepődnének ha meglátnák milyen valójában...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!