Van itt labello mániákus? Gyüjtő?
Figyelt kérdés
imádom öket 8 darabom van egyenlöre ,Letudnátok irni milyen fajták vannak stb ? ugy mindent :)2014. nov. 30. 08:41
1/3 anonim válasza:
régen gyűjtöttem őket, rengeteg volt. volt pl. rose, sárga sun, pear&shineból arany és ezüst, kék classic, zöld hidro care, fehér med. sárkánygyümölcsös, epres, meggyes, ananászos, mangós, narancsos vaníliás, passion fruitos.. most hirtelen ennyi jut eszembe, biztos van még csomó.
2/3 anonim válasza:
Labellót már egy ideje nem használok, mert csak rosszabb lett tőle a szám állaga (de a gránátalmás volt a kedvencem amíg használtam). Az ajakápolók terén én is kicsit mániákus vagyok, de kontrollálom :D. Amíg boltban vettem, addig volt 3-4 egyszerre, általában különböző márkájú és színű, de szívesen vettem volna többet is, csak visszafogtam magam.
Most kettőt csináltam magamnak, egy színtelen mézeskalács illatút és egy szép pirosas színű chilis-fahéjasat, de már elterveztem még kettőt amit szeretnék kipróbálni, "szerencsére" nincs pénzem most alapanyagokra, úgyhogy marad ez a kettő amíg el nem fogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!