Fiatal cicababák ráértek egy kérdésre?
Sziasztok! A cicababa kifejezést nem sértésnek szánom. A mindig szuper csinos fiatal csajokat nevezem így.
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehetek olyan, mint ti..
Mi az alapvető ápoltságban nálatok? Mit takar a smink nálatok? Mit tartalmazzon a kis retikülöm?
Szeretnék megváltozni. Most sportos vagyok, de nem érzem így jól magam. A nőcis forma jobban tetszik, de soha nem tudom hol kezdjem a változást.stb.
Mire kell mindig odafogyelnem, jó lenne pár tanács, sőt minnél több.
Kérlek ne gyertek a légy önnmagad szöveggel...Köszi.
Jaj de szeretek a cicababáknak a torkára spriccelni, aztán másnap meg se ismerni.
Egy BMWs.
Nem kell cicababának lenned ahhoz, hogy felfigyeljenek rád, és nőies legyél. Lehetsz nőies és csinos mindenféle szoláriumozott testtől meg agyonhidrogénezett hajtól mentesen is.... és nem kell tonnányi smink, és raklapnyi ruha hozzá, hidd el. Tanuld meg kreativan összeranki a ruháidat, sminkelni magad. Sose a divat mondja meg, ki vagy!! Azt vedd meg, ami jól áll és tetszik neked.
Legyél kreativ...
16/L nagyonnemcicababa
Kedves BMWs: örülhetsz, ha a lányok magad miatt jönnek össze veled, nem pedig az autódért.
Én cicás vagyok (írtam is tanácsot a kérdezőnek), de még egy BMWs pasim sem volt, sőt...egy pasim volt és van, akinek nincs ilyen jó autója, de én nem is azért szeretem!! Úgyhogy vegyél vissza magadból! :)
Szia!
Én az arcomra Garniert használok mindenből. Arclemosó, tonik és hidratáló krém zsíros bőrre. Nálam eddig mindig bevált.
A hajadra megfelelő típusú sampont válasz és mellé balzsamot. Kerüld hogy minden nap kivasalod a hajad, mert könnyen tönkre tudja tenni. Nekem hosszú hajam van, de hajmosás után kivasalom és akkor az kitart addig, amíg nem kell újra hajat mosni.
A körmödet lakkozd ki szépen, nem muszáj feltűnő színt választanod, elég 1 szolíd is csak szép legyen.
Válogass össze minél több csajos ruhát, amiben jól érzed magad és kényelmes számodra.
U. ez vonatkozik a cipődre.
Nem lesz nehéz, csak ügyesen :)
egy egyszerű smink ami sztem mindenkinek nagyon jól áll:
alapozót kenj fel kis rétegben,utána egy kis áttetsző púdert.
aztán a szemceruzával húzd ki fent és lent a szemed, egy kis szempillaspirál,némi pirositó hogy kiemeld a pofid és kész. 10 perc kb, legalábbis nekem:D
ELŐSZÖR IS:
Nem vagyok agyatlanhülye liba, és 5 éve van állandó párom, az első és utolsó és egyben egyetlen kedvesem. Nem vagyok ri...c. Csakazért, mert egyhangú vagyok, és szeretnék csinos lenni. Nem plázacica, megmondtam már.
A kedves válaszolóknak köszönöm, azoknak akik főleg részletes leírást adtak pl:22:57-es , sokat segítettetek.
Szia!
Csatlakozom a tanácsadókhoz, bár próbálom rövidre fogni,az se jó, ha össze-vissza csacsogunk itt Neked.
Azt hiszem, mindenekelőtt tényleg az ápoltság a fontos. Mindig legyél "jó illatú". Én épp ezért hordok magamnál kis törlőkendőket, így nyáron is bármikor felfrissíthetem magamat. Emellett izzadásgátló,parfüm, spray.
Köröm, haj, szintén nagyon fontos. Érdekes, nekem 4 éve folyamatosan műkörmöm van, és most abba akarom hagyni, kipróbálom milyen lesz nélküle. A hajamat is visszafestettem az eredeti világosbarnára a platinaszőkéről,és elhiheteted, sokkal jobb így.
Sminkben is a visszafogott a divat, valamint nekem nagyon nőies, ha a szem alig van hangsúlyozva (épp csak spirállal), viszont a száj meg erősen ki van rúzsozva.
És hidd el, melegítőben is lehet valaki szexi :) Az is fontos, hogy a kiegészítők stílusban, színben passzoljanak egymáshoz. Öv,ékszer a ruhához!
A szoláriummal is felhagytam,bár hiányzik,dehát káros...
Az én privát véleményem szerint az általad belinkelt kép vv Anettről nem a legjobb példa... Nekem ő már túl mű, de ízlés dolga...
És ne görcsölj rá a dologra.
Menni fog,ösztönből.
Hajrá!
21/l
Köszi, de aranyos vagy.
Én nem használok alapozót, sem púdert, mert annyira fehér a bőröm, hogy rikít rajtam mind. Mindent próbáltam, de nagyon látszik. Fekete sspirált, szemceruzát használok, de csak alulra, ha felül is ki van húzva, nekem az már túl fekete, nem passzol a bőrümhöz. Illetve vagy rózsaszín szájfényt, vagy rózsaszín labello, az olyan szép és természetes színt ad, és ápol is.
A hajammal nem boldogulok. nem tudom magamnak formázni, béna vagyok. természetes szőke, vékonyszálú, és nem akar sehova állni. Elég ritka is most sajna. Soha nem volt festve , se melír. Most tavasszal úgy tervezem rakatok bele pici szőke és egy kevés barna melírt. Azért mindketőt, mert ha csak szőke megy bele, a fodrász szerint túl szőke leszek.
A ruha: tavasszal nagy vásárlásra indulok, addig összegyűjtök még egy kis pénzt, nem vagyok önálló még, és az egyetemet is fizetnem kell, így picit nehéz.
Fogynom is kell, addig azt elintézem.
Abban kellene tanács, hogy miket vegyek és milyen színt? Mások szerint nekem jól áll a zöld, lila..stb szinte minden.
Ha pl csak sportosan kell menni valahova, mert olyan a hely? Kék farmer+ rózsaszín szük póló+fehér kiegészítők? Cipő?
Illetve mi az amit feltétlenül vegyek?
21 éves vagyok leginkább a nőies csinos ruhák vonzanak, de néha előkerül a sportos is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!