Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rájöttetek már, hogy az Avon...

Rájöttetek már, hogy az Avon mennyire sz*?

Figyelt kérdés
A tus 1 hét után szétmegy, a spirál 2 hónap múlva már használhatatlan.
2010. jan. 29. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
oké egy tus miatt nem kell így leírni azért az egészet! a spirált meg el lehet rontani, pl ha huzgálod a "tartályban" a kefét, levegőt kap és elkezd csomósodni, aztán száradni, stb. de ha nem is te rontottad el, akkor is, 2 cuccal lehetsz simán peches is :) próbáld ki pl a tartós körömlakkot, azzal tuti nem fürdesz be :)
2010. jan. 29. 22:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem én többet nem rendelek tőlük semmit. Lehet, hogy csak én voltam peches.
2010. jan. 29. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem semmi problémám az Avon-os termékekkel.

A fekete-ezüst szempillaspirál nagyon bejött. Tusom is van,de azt még nem használtam (ez az ezüst színű kenhetős fajta.)

Van 1 parfümöm. Wish Of Love. Imádom. Fantasztikus illata van szerintem,ami sokáig meg is marad.

Szerintem szimplán peches voltál a termékekkel..

2010. jan. 30. 12:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem avonos szempillaspirálom, rúzsom, körömlakkom, alapozóm, ajakápolóm van. Volt szemceruzám is (nem a kicsavarós), de az valami borzalom volt: halvány vonalat rajzolt, szétment... A többi használható, nem a legjobbak az avonos termékek. A szempillaspirálom nem csinál semmi extrát, csak vastagítja a pilláimat:S Van egy Astor spirálom is, azzal nagyon szép pillákat tudok csinálni magamnak! Az ajakápoló se valami hűdejó:S
2010. jan. 30. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka ami jó az avonból.

Vettem rúzst ami már első használatnál keserű ízű volt, az ezüst kenhető szemhéjfesték percek alatt a szemhéjam redőibe került, színe halovány (pedig le lett alapozva a szemhéjam hogy tovább tartson). A katalógusból eltalálni a színeket olyan mint a lottó, mert normálisan nem tudnak nyomtatni vagy nem tudom, de sokszor előfordult hogy nem stimmelt a szín és nem 1-2 árnyalattal..

A Color Trend márka minősége kritikán aluli, egyáltalán nem tartósak a szemfestékek sem, a rúzs nem fed, semmi nem jó ami CT. A hajápolási AT család is borzalom, én a hajpakolással jártam meg.

A szempillaspirállal én is úgy jártam hogy rövid idő alatt használhatatlan és ráadásul büdös is lett, pedig nem tartottam meleg helyen. Hogy a minőségéről már ne is beszéljek: csak a fekete szín látszódott, nem hosszabbított, nem is dúsított semmit. A tartós 2 fázisú rúzs az baromira nem tartós (nem úgy mint a Manhatten-em, ami tényleg órákat kibír, kaja-pia nem árt neki).

Meg volt egy alapozójuk is ami abszolút nem fedett.

Az egyik szemceruzától meg szem viszketést kaptam.

Fémallergiás vagyok, de mivel antiallergénnek hirdetik a bizsukat ezért vettem egy karácsonyi szettet: a fülem nem igen bírja, égetni-viszketni szokott ezért csak rövid ideig bírom hordani, de más ékszerükkel nem volt baj nem tudom ez lehet hogy pech, de akkor is kellemetlen.

A parfümök azok viszont jók, a hab állagú alapozó is jól fed, a Midnight plum színű körömlakkot is nagyon szeretem, a Planet spa izlandi tusfürdő volt a kedvencem: ki is vonták, sehol nem találok belőle már. :(

Másik kedvencem a Senses családból a Jardin is kivonásra ítélt, úgyhogy be kell táraznom belőle, remélem más is így tesz, hogy tudjak majd venni ha fogytán a készlet.

De a fent említett sok példára már nem lehet azt mondani hogy pech, sajnos igen is gondok vannak a minőséggel az Avonnál, épp ezért már az ár/érték arány sem olyan jó. Ami meg jó, azt mindig kivonják, hogy még véletlenül se tudjál hűséges lenni ahhoz. Hiába, a sz@rt is meg kell vennie valakinek.

2010. febr. 3. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Hello! Tudom, hogy a téma már nem épp mai, remélem azért olvassátok, főleg a negatív tapasztalatokkal bírók: van az Avonnál garancia. Az Avon tanácsadót kell felkeresni ilyen ügyekben, és kérdezgetni e felől. Ha pedig nem hajlandó vele foglalkozni, akkor lehet a központhoz is fordulni. Azt hiszem kb 3 hónapig él ez a garancia. Én csak tegnap kezdtem, de még alaposan áttanulmányozom a dolgokat :) Remélem azért tudtam valamit segíteni, és eljut a kérdezőhöz, illetve a többiekhez, akik nem voltak elégedettek :)
2010. jún. 10. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!