Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zselés műköröm. Ez mitől lehet?

Zselés műköröm. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Elég kellemetlen, és ciki, de hátha valaki tud valamit mondani.

Volt már többször műkörmöm, de ilyet nem tapasztaltam, amit most. 8 napja lett feltéve az új. Ma kitisztítottam alatta, és éreztem, hogy elég kellemetlen szaga volt, és feltételezem, hogy nem normális a dolog, mert eddig nem jártam így.

Valami fertőzés lehet alatta, vagy körömgomba, vagy mitől?

Volt valakinek ilyen?

2014. nov. 20. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha büdös, az nagy valószínűséggel gomba lesz. Elszíneződészt látsz?
2014. nov. 20. 18:34
 2/7 A kérdező kommentje:
A múltkor mikor felrakták, semmi nem volt, hanem mikor leszedtem azt, fekete apró csíkok voltak a körmömön, és így lett felrakva az új :S
2014. nov. 20. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Azigen..milyenkormosod van??elkezd gombasodni a kormkd es felrakja a kotmot igyis? -.-" nemsemmi mik vannak..

Gombas lett a kormod egyebkent nagy valoszineseggel

Bocsi a hibakert csak telorol vagyok:)

2014. nov. 22. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem tőle, szerinte nem gomba (bár gondolom mégis az.)

Az előző műköröm levételénél láttam, előtte soha nem volt ilyen a körmöm.

Most napi 2x szappanos körömkefével takarítom, de a következő körömmel lehet várni fogok.

2014. nov. 23. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
A gombára szrt sem ér a szappan. Menj orvoshoz, és vegyél gomba elleni ecsetelőt.
2014. nov. 23. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Szedesd le a körmödet egy másik körmössel. Nézd meg, hogy mi van alatta. Ha látod rajta a gomba jeleit, ne tetess fel semmit, menj el orvoshoz.

Ja, és én nem mennék már vissza ahhoz, aki feltette a gombás körömre a műkörmöt.

2015. febr. 18. 11:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Már megoldódott.
2015. febr. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!