Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Most tényleg az ilyen szempill...

Most tényleg az ilyen szempilla a szép vagy miért csinálják sokan ilyenre?

Figyelt kérdés

[link]

Remélem látszik a képen, hogy mire gondolok. Szerintem ez egyáltalán nem szép. Össze vannak ragadva a szempillák, becsomósodik annyi festéket tesznek rá. Nem csak az "ilyen" lányokon látom, hanem elég sok lányon a suliban, jó azért ennyire nem viszi mindenki túlzásba, de ilyet is láttam már párat. Így eszembe jutott, hogy most ők nem veszik észre, hogy ilyen vagy elrontják vagy nekik ez tetszik és direkt csinálják így...

2014. nov. 18. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy szándékos, hiszen nagyon ronda... inkább csak felkenik és kész, nem fésülik ki, nem figyelnek oda rá hogy jól is nézzen ki.
2014. nov. 18. 19:08
 2/10 A kérdező kommentje:
...de ezt nem lehet csak úgy felkenni nem? Mármint ha abból indulok ki, hogy siet vagy nem ér rá és csak gyorsan feldob valamit, akkor nem hiszem, hogy ennyi réteg festéket tesz rá mert azért ehhez sok kell, hogy így összeálljon nem?
2014. nov. 18. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekik ez tetszik és azt hiszik szépek...ez a legszörnyűbb az egészben.

Kb. mint amikor valaki über dagadt és mégis cicanadrágot vesz fel. Ő nem gondolja, hogy undorító hiszen akkor nem venné fel.

2014. nov. 18. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

3-4 réteg spiráltól lesz ilyen, szóval ez nem véletlenül sikerül így.

Sajnos sokak szerint ez a menő.

2014. nov. 18. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy szerinte ez a szép, de tényleg nagyon igénytelen..a rúzsa is ronda.
2014. nov. 18. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A kép szempillák nélkül is példaértékű :))
2014. nov. 18. 23:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
borzalom
2014. nov. 19. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, szerintem is ronda... Rossz minőségű szempillaspirált használnak, rosszul. Én is 3x áthúzom a pilláimat és mégsem ilyen lesz az eredménye
2014. nov. 19. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én van, hogy NÉGY réteg spirált használok (essence-t ráadásul, ami nem egy nagy minőség), és még csak tized ennyire se szokott rosszul kinézni...

Könyörgöm mondd, hogy ez nem direkt ilyen...nagyon nem örülnék, ha ez lenne az új "divat"...:S

Gusztustalan (szerintem)...

2014. nov. 19. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyú. Hál'istennek én elég kevés lányon láttam még ilyet élőben.

Az a vicces, hogy a csaj facebookos képe alatt még valaki meg is kérdezte, hogy kell ilyen szempillát csinálni.

Nem tudom, mit gondolnak ilyenkor, amikor így csinálják meg....

2014. nov. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!