Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sok szerintetek ennyi smink...

Sok szerintetek ennyi smink minden napra?

Figyelt kérdés
bb krém, púder, szemhéjtus, szempillaspirál
2014. nov. 15. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen vastag a tusvonal. Ha diszkrét, akkor látványra nem sok. De néha hagyni kell pihenni a bőrt (hétvégén pl.), ha hazaérsz minél hamarabb lemosni stb.
2014. nov. 15. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem sok! Pont elég :)
2014. nov. 15. 12:54
 3/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok,de attól is függ hány éves vagy.
2014. nov. 15. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves vagy. Ha 8- 10-12-14 éves vagy akkor sok. HA 16-18-20 és idősebb akkor nem sok.
2014. nov. 15. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Én teljesen(!) ugyan így sminkelek minden nap :D

Én nem érzem soknak :)

2014. nov. 15. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hány éves vagy, és mit csinálsz (dolgozol, általános, gimnázium, szakképző, stb)...
2014. nov. 15. 20:43
 7/8 anonim válasza:
Hát én a púdert hanyagolnám, meg a BB krémet is, ha nem olyan veszélyes a helyzet. Ha hagyod szellőzni a bőröd, sokkal jobb állapotba kerül. :)
2014. nov. 17. 00:06
 8/8 anonim válasza:
Pontosan ugyanez az én napi sminkem is, csak a tust néha kihagyom + van, hogy hozzácsapok valamilyen szájfényt vagy rúzst..:) Néha én is elgondolkodom rajta, hogy nem e sok, de csak mert sokáig tart :D egyébként látványra természetes
2014. nov. 30. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!