Ez a fültágító milyen anyagból van? (kép) Apacsban dolgozók előnyben!
8-as, menetes.
Tegnap vettem, és nekem nagyon gyanús, hogy nincs olyan súlya mint pl akármelyik fém tágítónak.
Ha nem orvosi fém, akkor mi, és ez nem lehet káros a szervezetre?
De az apacsban csak nem árulnak kamu cuccokat?
Légyszi mindenki kíméljen az oltástól, hogy ez gusztustalan, hülye vagyok, szőrös vagyok, büdös vagyok,nem tetszik a függöny színe, meg minden hasonló, fel nem sorolt, és kitalálható hülyeségtől.
Köszönöm!
Ha nem orvosi fém, akkor sima acél valószínüleg.
De hátha valaki okosabbat mond.
Kedves kérdező, forma vagy. :'D
Nekem az jutott eszembe a kérdést olvasva, hogy lehet ez orvosi fém, mert azoknak kb 10 miliig nincs túl nagy súlya... (Legalábbis az eddigi, szintén Apacsban vett tágeszeim használata után erre jutottam:D)
Az ékszer kártékonyságáról meg nemigen tudok bármit is mondani, kivéve 1et: az allergiát, de gondolom ezt a válaszom nélkül is tudtad:D
Ha allergiás vagy a tági anyagára, az viszont eddigre ki kellett, hogy derüljön.
remélem segítettem valamit:)
Köszi az eddigieket! :)
Akkor csak nem valami ócskavasat dugtam a fülembe.
Eddig pozitív. :D
héésrááác szekszes vaaagy, begyüffőőő, kő kolllaaa? :DDDD
bocsánat, hogy a kérdésre nem tudok kielégítően választ adni, de szúrnálak. őszintén. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!