Milyen sminket ajánlotok hétköznapra egy 17 éves lánynak?
Én mindenképpen csak valami természetes hatásút használnék: alapozót/BB krémet ha csúnyább a bőröd, púdert ha kifényesedik, a bőrhibákra, szem alá korrektort. Ha sápadt vagy (pl. ha lealapozod az arcot, eltűnik a természetes pír), használj egy kis pirosítót is, világos bőrön szerintem sokan tud dobni, hogy ne tűnj betegesnek.
Szemedre szempillaspirál, ha akarod ki is húzhatod, csak ne erősen, a szádra meg valami ajakápoló/természetes színű szájfény.
Ennél több szerintem hétköznap felesleges, kevesebbet lehet nyugodtan (meg ugye sminkelni se kötelező). :) Pl. nyilván ha nem karikás a szemed és hibátlan a bőröd, felesleges a korrektor-alapozó, elég csak a szemedet festeni. Ha csak 2 kicsi pattanásod van és amúgy egyenletes, tiszta bőröd, nem kell lealapozni az egész arcod, elég oda korrektor. Ha meg természetesen hosszú, sűrű, fekete pilláid vannak, nem biztos hogy kell spirál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!