Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaki díszíti körmeit körömny...

Valaki díszíti körmeit körömnyomdás módszerrel? Mennyire vált be?

Figyelt kérdés

Ugye a Konad az eredeti márka? Ez a legjobb? Mennyibe kerul és hol lehet kapni?

Már szétnéztem de még sokan csak nem is hallottak a koromnyomdáról. Akinek van, megvan vele elégedve, előnyei hátrányai?

2010. jan. 26. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem van Konad körömnyomdám, és nagyon me vagyok vele elégedve. Én egy olyan szettet vettem meg meg, amiben van néhány körömlakk is, mert ezekhez speciális lakk kell. Ez 15.000 Ft volt. De vannak kisebb kiszerelésben is. www.konad.hu. nézd meg, szerintem megéri.
2010. jan. 26. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Dettó...én is így vok vele :)
2010. jan. 27. 17:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Saját tapasztalatok? És ilyet hol lehet venne neten kívul?

Mennyibe kerul, mennyi ideig tart ki a kormon?

2010. jan. 28. 17:10
 4/11 anonim ***** válasza:

szia! nekem is van készletem több koronggal, meg 3 lakkal... én a pólusban vettem:)

[link]

2010. jan. 28. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen adj ki érte pénzt!!! én az olcsóbbat vettem, s kb használhatatlan
2010. jan. 28. 19:18
 6/11 anonim válasza:
Nagyon, nagyon klassz.Nekem van hogy 1.5 hetig is kitart, pedig mosogatok meg minden.Nekem 3 lakk van benne,4 korog, nyomda meg 1 olyan lehuzo bigyusz. Eloszor nehez csinalni de ha raereztel mar konnyu.En minden vasarnap megcsinalom a kormom es nagyon profi a baratok megamulnak.Szerintem megeri megvenni.
2010. jan. 28. 21:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Szeretnék én is venni, de nem kapok sehol. Hol tudnám megvenni? Gyorben Árkádban kapható?
2010. jan. 29. 14:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólókhoz! Mindenképpen megéri, és nagyon tönkretenni nem lehet, tehát sokáig kitart.

Meg a lakk is :-P

Én is a pólusban vettem - és ha nagyobb tételben vásárol az ember, hajlandóak engedni, és még ajándékot is kaphatsz! :-)

2010. febr. 22. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:

nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed, de azért írok, hátha tudok segíteni :)

megnéztem a [link] és ott azt írja hogy:

1.Fekete Macska Parfüméria - Király u. 7.

2.Molnár Ferencné - Ikva u. 20.

3.Skála Metró - Üteg u. 12.

4.Sophie Kozmetikai Szaküzlet - Bajcsy Zsilinszky u. 30-32.

5.Wella Fodrászcikk Kereskedés - Arany János u. 13. (Arrabonával szemben)

igaz nem Győrben élek, de ezek közül biztos lehet min. az egyikben kapni. én is ezen az oldalon néztem meg, hogy Miskolcon hol lehet kapni és ott volt :)

2010. aug. 14. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:

20:17-es vagyok

egyébként én nagyon meg vagyok vele elégedve. egyszerű használni és csodás lesz a körmöm tőle. imádom :D

2010. aug. 14. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!