Valaki díszíti körmeit körömnyomdás módszerrel? Mennyire vált be?
Ugye a Konad az eredeti márka? Ez a legjobb? Mennyibe kerul és hol lehet kapni?
Már szétnéztem de még sokan csak nem is hallottak a koromnyomdáról. Akinek van, megvan vele elégedve, előnyei hátrányai?
Saját tapasztalatok? És ilyet hol lehet venne neten kívul?
Mennyibe kerul, mennyi ideig tart ki a kormon?
szia! nekem is van készletem több koronggal, meg 3 lakkal... én a pólusban vettem:)
Csatlakoznék az előttem szólókhoz! Mindenképpen megéri, és nagyon tönkretenni nem lehet, tehát sokáig kitart.
Meg a lakk is :-P
Én is a pólusban vettem - és ha nagyobb tételben vásárol az ember, hajlandóak engedni, és még ajándékot is kaphatsz! :-)
nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed, de azért írok, hátha tudok segíteni :)
megnéztem a [link] és ott azt írja hogy:
1.Fekete Macska Parfüméria - Király u. 7.
2.Molnár Ferencné - Ikva u. 20.
3.Skála Metró - Üteg u. 12.
4.Sophie Kozmetikai Szaküzlet - Bajcsy Zsilinszky u. 30-32.
5.Wella Fodrászcikk Kereskedés - Arany János u. 13. (Arrabonával szemben)
igaz nem Győrben élek, de ezek közül biztos lehet min. az egyikben kapni. én is ezen az oldalon néztem meg, hogy Miskolcon hol lehet kapni és ott volt :)
20:17-es vagyok
egyébként én nagyon meg vagyok vele elégedve. egyszerű használni és csodás lesz a körmöm tőle. imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!