A szempillaspirál mennyire tesz rosszat a szemnek? És hogyan kell lemosni?
nem lesz semmi baja a szemednek,lehetőleg egy spirált ne használj túl sokáig ,és ne húzogasd ki és befele mert csak bacikat viszel bele meg több festék úgyse ragad így rá.
én lemosni úgy szoktam hogy fogod egy vattakorongot bevizezem s kevés extra szűz olivaolajat rakok rá ,a nagyját szépen leviszi és még ápolja is a pillákat ,de ne rakj túl sokat rá mert akkor picit elhomályosít az olaj,de nem vészes csak rá kell jönni a megfelelő mennyiségre.
Szerintem a szempillaspirál kevésbé bánt, mint a cerua, szemhéjfesték...
Én úgy soktam lemosni, hogy sminklemosóval átitatott vattátteszek a becsukott szememre 10-15 másodpercre. Ez alatt feloldja és szépen lejön a festék. (ugyanez igaz a körömlakkra is, de ez nem ide tartozik)
Simán megmosom az arcom meg a szemem folyékony szappannal és vízzel és voáláá! Máris tiszta az arcom és a szemem is.
Extra szűz olivaolaj...minek túlzásokba esni? Na meg ezek a kis pamacsok...nincs kezetek?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!