Saját készítésű paróka?
nem hiszem, hogy van olyan, ami nekem kell :D de ha lenne, akkor is olcsóbb lenne megcsinálni házilag
őt szeretném megcsinálni:
Nem hiszem hogy olcsóbb lenne. Ha még ki is jönnél anyagárban olcsóbban, parókát biztos nem két perc készíteni; ráadásul ha őszinte akarok lenni, nem biztos, hogy elsőre jól is sikerülne. :S Számomra a paróka a cosplay egyik legfontosabb része, én nem kockáztatnám, de hát nem vagyunk egyformák.
A kép alapján simán meg lehet csinálni ezt a frizurát egy egyszerű lila parókából, ha jó fazont választasz. Csak ügyesen kell formázni.
persze, elsőre semmi se tökéletes :D
azért akarom megcsinálni, mert az olyan mainstream, hogy fogok egy kész parókát és megcsinálom olyanra, mintha fonalból lenne. amúgy eddig csak ilyen Ori cosplayeket láttam. meg ki szeretném próbálni, hogy tudok-e parókát csinálni, meg hogy néz ki a végeredmény.
amúgy még sose cosplayeztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!