Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A köldök pc a 2. vagy 3. fül...

A köldök pc a 2. vagy 3. fül lyukhoz képest mennyire fáj egy 10-es skálán?

Figyelt kérdés
Hány hónapig vgay hétig kell benne lennie? Tesiből miket lehet megcsinálni?(felülés, futás, kötélremászás, szekrényugrás, bukfenc, távolugrás, magasugrás)Meddig nem lehet tesizni körülbelül?
2010. jan. 26. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fáj úgy, mint egy lőtt fülbevaló. Csak kellemetlen, de távolról sem olyan fájdalmas, mint nekem pl. a 2. lyuk a fülemben. Az elsőre nememlékszem :)
2010. jan. 26. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Jah, és min. 6 hétig gyógyul, de én tesiztem vele rendesen. A kis gömb, amit először betesznek a legbiztonságosabb, felülni, futni, ugrálni szabad vele, de ha félted akkor tesire ragaszd le egy ragtapival addig.
2010. jan. 26. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom megmondani, mennyire fáj ahhoz képest, nekem speciel a köldök pc fájt ahogy csinálták, meg utána pár napig, de megérte. Akkor lehet kivenni ha már nincs begyulladva, sőt, szerintem 1-2 hónap minimum, különben ha sokáig van ékszer nélkül, összenő. Tesiből az első pár alkalommal azokat hanyagold, ahol hajolgatni kell, vagy felülés pl, én viszont már pár nappal utána tesiztem. (futni, kötélre mászni, szekrény ugrani stb... úgy gondolom, lehet vele)
2010. jan. 26. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt.Sőt a nyelv pc-m se, de az orr piercingnél rendesen bekönnyeztem amikor átlötték a porcot.
2010. jan. 27. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!