A kozmetikusok akik a fülbe szúrnak/lőnek lyukakat azok nézik hogy a fülön hol vannak speciális pontok?
Figyelt kérdés
Olvastam többfelé hogy vigyázzunk az otthoni füllyukasztással mert könnyen eltalálhatunk valami akupunktúrás pontot aztán hajjajaj. A "bolti" lyukasztók tanulnak erről vagy csak lyuggatnak bele a vakvilágba? Végülis fertőtleníteni,érzésteleníteni otthon is lehet aztán mehet a likgyártás:D2010. jan. 25. 20:20
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! De sztem igen.
2/4 anonim válasza:
A fülcimpán nem nagyon tudsz veszélyes helyeket eltalálni. Nem hiszem hogy milliméterről milliméterre tudják hogy hova kell, egyszerűen csak bele a közepébe. Ha viszont már porcba szúrja a fülön akkor ott el lehet rontani dolgokat és fájhat is. A higiénia miatt nem ajánlatos otthon csinálni, meg hát aki nap mint nap csinálja az csak jobban ért hozzá.
3/4 anonim válasza:
a füllyukasztás úgy történik, hogy: berajzolják filccel,hogy hova kerüljön szerintük a fülbevaló. megnézed, hogy jó-e. ha nem, picivel fennebb, lennebb, jobbra, balra toljátok. magyarul, te határozod meg hova kerül majd a piercing.
olyan rengeteg pont van ott,hogy lehetetlen lenne sztem kiszűrni, hol a kevésbé veszélyes.
amúgysem a szúrás az elsődleges baj a dologgal, hanem az,hogy később ott irritálja az a belekerülő anyag. így ha kialakulna vmi problémád ami erre vezethető vissza, akkor kiveszed,és remélhetőleg jobb lesz.
úgyh no para, tényleg otthonis ki lehet lőni-szúrni ha megvannak a megfelelő eszközök és fertőtlenítés.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! engem meg se kérdezett a néne hogy hova szeretném a lyukat,egyszerűen lőtt a közepébe:D szerencse hogy nagy a fülcimpám mert akarok még egy lyukat jobb fülembe,de nem akarom porcba lövetni. elhatároztam ha év végére 3-as leszek matekból akkor megcsináltatom a plusz lyukat,ha lesz pénzem akkor kozmetikusnál,ha nem akkor otthon:D
2010. jan. 25. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!