Melyik az a tus, amelyikkel ilyen szép vonalat lehet húzni? Képek lent!
Már sokat kipróbáltam, de nekem nem sikerült még ilyet húznom, hogy egész nap tartós legyen, és a színe sem fakuljon. Tudnátok segíteni, melyik lehet ez a márka és azon belül melyik fajta? Köszi előre is!
Folyékony.
kremmania.hu nézz szét!
Miket próbáltál? Használsz a tuson kívül, valamit a szemhéjadra? (Pl alapozó és púder)
A maybelline zselés tud egyébként jó.
Én már nagyon sok szemhéjtust próbáltam de eddig messze ez a legjobb
Astor szemhélytusok szerintem jók, de van egy olcsóbb felfedezettem is, mégpedig ez: [link]
vízállónak nem teljesen mondanám, nekem a nap végére pici darabokba lekopik néhol, de szerintem a nap közepén mindneki megtudja igazítani a sminkjét ha annyira tökéletesnek szeretné azt tudni. Pozitívuma, hogy korom fekete marad, nem fakul idővel se, ecsetével nagyon szép túsvonalat lehet húzni, jó vékony az ecsete.
Folyékony: S-he, sleek, barry m (talán a legjobb az olcsóbb kategórában)
Gél: Maybelline, Bobbi Brown (utóbbi jó drága, de nagyon megéri, ha extra tartós, különleges színű tust keresel)
"cake" eyeliner/száraz tus: Ben nye (ez kicsit más, de nekem nagyon bejött, szép, erős fekete a színe, sokkal könnyebb vele dolgozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!