Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik az a tus, amelyikkel...

Melyik az a tus, amelyikkel ilyen szép vonalat lehet húzni? Képek lent!

Figyelt kérdés

Már sokat kipróbáltam, de nekem nem sikerült még ilyet húznom, hogy egész nap tartós legyen, és a színe sem fakuljon. Tudnátok segíteni, melyik lehet ez a márka és azon belül melyik fajta? Köszi előre is!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 26. 23:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Folyékony.

kremmania.hu nézz szét!

2014. okt. 27. 00:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Miket próbáltál? Használsz a tuson kívül, valamit a szemhéjadra? (Pl alapozó és púder)

A maybelline zselés tud egyébként jó.

2014. okt. 27. 07:27
 3/7 valaki63 ***** válasza:
[link] en ezt imadom:)
2014. okt. 27. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Én már nagyon sok szemhéjtust próbáltam de eddig messze ez a legjobb

[link]

2014. okt. 27. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Astor szemhélytusok szerintem jók, de van egy olcsóbb felfedezettem is, mégpedig ez: [link]

vízállónak nem teljesen mondanám, nekem a nap végére pici darabokba lekopik néhol, de szerintem a nap közepén mindneki megtudja igazítani a sminkjét ha annyira tökéletesnek szeretné azt tudni. Pozitívuma, hogy korom fekete marad, nem fakul idővel se, ecsetével nagyon szép túsvonalat lehet húzni, jó vékony az ecsete.

2014. okt. 27. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Folyékony: S-he, sleek, barry m (talán a legjobb az olcsóbb kategórában)

Gél: Maybelline, Bobbi Brown (utóbbi jó drága, de nagyon megéri, ha extra tartós, különleges színű tust keresel)

"cake" eyeliner/száraz tus: Ben nye (ez kicsit más, de nekem nagyon bejött, szép, erős fekete a színe, sokkal könnyebb vele dolgozni)

2014. okt. 27. 18:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! :)
2014. okt. 27. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!