Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ajánlanátok parfümöt?

Ajánlanátok parfümöt?

Figyelt kérdés

Valami édeskésen fűszeres illatot keresek nyárra. Tudom, hogy most tél lesz, de téli illatom már van (D&G Pour Femme).

Olyan 10 és 15 000Ft közötti árban, és lehetőleg boltban megvásárolható legyen.

Köszönöm :)

21N

2014. okt. 26. 13:57
 1/2 anonim válasza:

Szia :)

Hát így 10000 ft-os parfümöt nem nagyon tudok ajánlani, de például a star nature-nak nagyon jó parfümjei vannak :)

Ezekben az illatokban lehet kapni:

eper, mandarin, tutti frutti, cappucino (ez inkább téli), méz, görögdinnye, keksz, almáspite, őszibarack, erdei gyümölcs, maracuja, alma, mangó, sárgadinnye, ananász, körte, kiwi, rágó, csokoládé, banán, tiramisu, kókusz, fahéj, eperkrém, cseresznye, vanília, vattacukor :)

Nekem személy szerint vattacukor illatban van meg :) Nagyon finom, és igazi vattacukor illata van :) 1000ft-ért vettem ajándékboltban :)

Remélem tudtam segíteni, akkor is ha csak ilyen olcsót tudtam ajánlani......De ha valami sztárnak a parfümjét veszed meg az is jó :D

2014. okt. 27. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron vettem egy Calvin Klein ONE parfümöt,és még most is van benne egy pici,nagyon jó illatú,ajánlom neked!:) Egyébként még a Karl Lagerfeld,Burberry és a Tommy Hilfiger parfümöket érdemes kipróbálni,igaz lehet egy kicsit húzós az áruk,de megéri! De nézz szét a Douglasban vagy a Müllerben biztos találsz magadnak valami jót. sok sikert!!:):)
2014. okt. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!