Ajánlanátok parfümöt?
Valami édeskésen fűszeres illatot keresek nyárra. Tudom, hogy most tél lesz, de téli illatom már van (D&G Pour Femme).
Olyan 10 és 15 000Ft közötti árban, és lehetőleg boltban megvásárolható legyen.
Köszönöm :)
21N
Szia :)
Hát így 10000 ft-os parfümöt nem nagyon tudok ajánlani, de például a star nature-nak nagyon jó parfümjei vannak :)
Ezekben az illatokban lehet kapni:
eper, mandarin, tutti frutti, cappucino (ez inkább téli), méz, görögdinnye, keksz, almáspite, őszibarack, erdei gyümölcs, maracuja, alma, mangó, sárgadinnye, ananász, körte, kiwi, rágó, csokoládé, banán, tiramisu, kókusz, fahéj, eperkrém, cseresznye, vanília, vattacukor :)
Nekem személy szerint vattacukor illatban van meg :) Nagyon finom, és igazi vattacukor illata van :) 1000ft-ért vettem ajándékboltban :)
Remélem tudtam segíteni, akkor is ha csak ilyen olcsót tudtam ajánlani......De ha valami sztárnak a parfümjét veszed meg az is jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!